Здравният министър Стойчо Кацаров излезе с нова идея - правителствена

...
Здравният министър Стойчо Кацаров излезе с нова идея - правителствена
Коментари Харесай

Кацаров предлага "Лозенец" да стане детска болница

Здравният министър Стойчо Кацаров излезе с нова концепция - държавна болница " Лозенец " да се даде краткотрайно за детска болница. Предложението си той направи по време на чуване в Народно събрание по тематиката, което тече сега. 

Министърът избори куп нарушавания към контракта за детската болница, който неотдавна бе преустановен от държавното управление, заявявайки, че нова болница може да имаме чак след 6-7 години. Затова съгласно него краткотрайното решение би могло да бъде държавна болница да се трансформира краткотрайно в детска. По думите му депутатите нямат потребност от особено лечебно заведение за разлика от децата, които сега се лекуват в безобразни условия.

" Идеята не е от през днешния ден и е прелестна ", съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ.  " През 2018 имаше импортирано държавно решение за това. ГЕРБ и Движение за права и свободи го подкрепха в комисията по здравеопазване, но всички гласувах срещу, по тази причина не успяхме да изключим държавна болница от обсега на закона за лечебните заведения. Имате нашата поддръжка, г-н Кацаров ", разгласи тя.

Очаквайте детайлности.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР