Здравко Димитров обяви, че няма да подаде оставка като кмет

...
Здравко Димитров обяви, че няма да подаде оставка като кмет
Коментари Харесай

Край! Здравко Димитров взе решение за Пловдив

Здравко Димитров разгласи, че няма да подаде оставка като кмет на Пловдив, само че напуща ГЕРБ. Той разгласи решението си на ексклузивен брифинг в общината, дружно със своите заместници. Димитров посочи, че напуща градската организация на ГЕРБ, която е ръководена от някогашния кмет Иван Тотев.

" Няма да освободя кметския пост, тъй като сега в Пловдив се извършват планове за над 500 милиона лв. ", разгласи Димитров.
-->
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изиска оставката на Здравко Димитров, обвинявайки го, че кметът е забъркал бакии с построяването на стадион Ботев и е настроил почитателите на двата отбора против локалната власт. Борисов изиска Зико да освободи поста неотложно, както и неговият заместител по строителство Пламен Райчев.

В изказването си, публикувано до медиите, Здравко Димитров към този момент съобщи, че е определен от пловдивчани, а не е назначаван, с цел да му се желае оставка, и акцентира, че има доста планове за дотъкмяване. Зам.-кметът Пламен Райчев сподели, че неговата оставка зависи от Димитров, който му е шеф.

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР