Здравейте, приятели!Благодарим на всички, че се включиха в нашата игра

...
Здравейте, приятели!Благодарим на всички, че се включиха в нашата игра
Коментари Харесай

Ясни са победителите в играта на PCWorld Спечели ли?

Здравейте, другари!

Благодарим на всички, че се включиха в нашата игра " Спечели ли? ", както и за извънредно позитивните мнения и положителните думи, които получихме. На 2-и декември събрахме всички мнения и регистрации в бюлетина ни, всички лайкове и благодарение на инцидентен генератор изтеглихме печелившите.

Д. Иванов ще цъка коледно всевъзможни игри благодарение на новата си мишка Razer Naga Trinity. Все още чакаме той да се свърже с нас (и да одобри другарството ни, защото е един от участниците през Facebook).

 Ясни са спечелилите в играта на PCWorld
С. Станев ще чува всички съперници с новите си слушалки STEALTH Cruiser A10, а откакто се наиграе, ще може да ги сложи на стилна стойка.

 Ясни са спечелилите в играта на PCWorld
К. Павлинов печели една от огромните ни награди - чудесното модулно зареждане Corsaur HX850, с което може да си построи мощна геймърска система без каквито и да е терзания.

 Ясни са спечелилите в играта на PCWorld
Голямата ни премия - кутия Corsair Crystal 680X - завоюва консуматор с мейл ma****[email protected] - написали сме му мейл и чакаме той или тя да ни отговори, с цел да изпратим премията. Тази кутия е съвременна и стилна, тъй че - без значение от пола на печелившия, тя ще бъде прелестна добавка към всеки интериор.

 Ясни са спечелилите в играта на PCWorld
Благодарим на всички още един път за присъединяване и както споделят в телевизионните реклами от края на 90-те " Това не е всичко ". Готвим още една игра с приятни награди и ще се опитаме да я приведем в деяние още преди празниците, тъй че - останете на линия, четете ни, харесвайте ни - ние сме тук само поради вас - нашите читатели и почитатели!

Екипът на PCWorld България
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР