Здравей, забраванке! Пиша на "ТИ", защото знам най-голямата ти тайна!

...
Здравей, забраванке! Пиша на "ТИ", защото знам най-голямата ти тайна!
Коментари Харесай

Знам какво НЕ направи миналото лято!

Здравей, забраванке! Пиша на "ТИ ", тъй като знам най-голямата ти загадка!

Точно по този начин! Ти не подозираш за моето битие, само че аз знам съвсем всичко за теб. Всъщност, неточност.

Знам всичко за теб!

Знам, че предишното лято НЕ си даде задоволително отмора! И по-късно съжаляваше цялата есен и зима...

Знам, че въпреки да не си умря задоволително, се претоварваше от работа (включително такава, която въобще не е незабавна и важна), само че ти въпреки всичко някак си беше наумила, че би трябвало да се занимаваш с 34823923499 задания...

 f iStock

Знам, че предишното лято по този начин и не се осмели да направиш онази смяна с живота си, за която мечтаеш най-малко от 2014-та...

Знам и още, че предишното лято обърна внимание и обгрижи всички в фамилията, само че не помни най-важния му член - ТЕБ!

Знам, че все се канеше да отидеш на дългожелания от теб морски педикюр, само че по този начин и не откри време (защото още веднъж се беше заринала със сума ти задължения и се беше захванала да удовлетворяваш желанията на всичките ти близки!) И си върви цяло лято с небрежно лакиран за 10 минути в банята палец на крайници, на който половината цвят бе отвън нокътната плочка...

 f iStock

Знам, че нито един път не съумя да намериш време да излезеш с приятелките от гимназията или от университета, макар че все се разбирахте "да се видите тия дни ".

Знам, че предишното лято НЕ си купи онази жълта рокля на цветя, която заглеждаше цялостен юли на витрината на магазина, около който минаваше всеки ден...

Знам и че не съумя да свалиш тези 4 кг, които всяко лято си казваш, че "този път към този момент колкото и да е тежко ситуацията ще смъкнеш ".

 f iStock

Знам, че тъкмо преди година се упрекваше за следващ път какъв брой неприятна майка и брачна половинка си, тъй като все не ти стига времето за нищо... А ти си скъсваше задника от работа и от това да се стараеш да угодиш на всички вкъщи.

Знам, че въпреки да откри време да отидеш на море за малко, около желанието всички към теб да са добре намазани със слънцезащитна козметика, забравяше да нанасяш такава на самата теб! Което си е незаконно по законите на UV протекцията!

Знам всичко това и доста още, само че в този момент желая да ти кажа друго...

 f iStock

Вземи си поука, блага! И в случай че това лято към този момент си завила по този коловоз на всекидневието, имаш премного време да се поправиш. Виж, цялото лято е пред теб!

А по отношение на мен (ако към момента се чудиш от кое място знам толкоз доста за твоя живот)... Скъпа, аз съм твоето рационално подсъзнание!

И да, няма да спра да те "ръчкам ", до момента в който не поемеш по вярната лятна посока - онази, в която се стараеш да правиш живота си прелестен и прелестен във всеки момент, във всяка секунда от съществуването на твоята Вселена. Само по този начин той ще бъде подобен и за твоите близки, които са към теб.

С любов, подсъзнанието ти

Автор: подсъзнанието на Edna жена

 f iStock

Edna търси най-талантливите писатели измежду своите читатели! Изпращайте особено написани за нас текстове на [email protected], а утвърдените ще публикуваме в рубриката "Из edna@ ".
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР