Здравето на актьора Брус Уилис все повече се влошава. През

...
Здравето на актьора Брус Уилис все повече се влошава. През
Коментари Харесай

„Всеки един ден може да е неговият последен“: Здравето на Брус Уилис все повече се влошава

Здравето на артиста Брус Уилис от ден на ден се утежнява. През пролетта на 2022 година фамилията на артиста разкри пред необятната общност, че той има афазия - езиково разстройство, което визира способността на човек да поддържа връзка. Тази диагноза постави несвоевременен завършек на актьорската му кариера.

Допълнителни проучвания по-късно разкриха, че Брус Уилис има фронтотемпорална деменция -нелечимо мозъчно заболяване, което поврежда речта и двигателните умения.

През февруари холивудският артист бе диагностициран и с тежка форма на деменция

Според Националния институт по опазване на здравето на Съединени американски щати междинната дълготрайност на живота на хората, страдащи от това заболяване, е единствено шест-осем години, до момента в който някои по-песимистични медицински източници я пределят на едва-две години.

   Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от Bruce Willis (@brucewillisbw)

Светското издание US Weekly посвещава корицата си тази седмица на битката на героя от сагата " Умирай мъчно ".

Тя изясни, че фамилията се държи с помощта на любовта и търпението

Близките му считат, че всеки ден може да е последният им дружно. Бившата брачна половинка на артиста Деми Мур, трите им дъщери - Румър, на 35 година, Скаут, на 32 година и Талула, на 29 година, както и актуалната му брачна половинка Ема и двете им дъщери Мейбъл, на 11 година, и Евелин, на 9 година постоянно са към него.

Актьорът губи " насладата от живота " и " езиковите умения " на фона на прогресиращото си заболяване

" Брус има положителни и неприятни дни, само че през последните няколко месеца има доста повече неприятни дни, в сравнение с положителни. Това прекарване сплотява всички към него. Никой не знае какъв брой време остава на Брус, по тази причина се любуват на всеки момент, който имат с него “, споделя източник, непосредствен до фамилията на артиста.

Според втори източник цялото семейство към този момент живее малко или доста под един покрив. " Всички са там, от самото начало. След като Брус беше диагностициран, всички се сплотиха, с цел да запазят загатна за фамилията му недокоснат и непрекъснато да му припомнят, че го обичат. Всичко е обвързвано с него “, споделя той.

   Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от Bruce Willis (@brucewillisbw)

" За Брус се поставят 24-часови грижи и постоянно има най-малко един член на фамилията му, който е постоянно с него. Румър, която постоянно е била доста близка с татко си, постоянно води щерка си, 8-месечната Луета, да го вижда. Румър желае да се увери, че Луета ще опознае Брус. Тя желае той да взе участие интензивно в живота на Луета. Връзката им е доста специфична. Румър и сестрите ѝ доста обичат татко си. Всички доста добре осъзнават, че всеки ден може да е последният им. Тъжно е “, разяснява непосредствен до фамилията.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР