Заявката на световния шампион по вдигане на тежести за мъже

...
Заявката на световния шампион по вдигане на тежести за мъже
Коментари Харесай

Изтеглиха Карлос Насар от европейското в Албания. Само Ангел Русев ще участва в Дурес

Заявката на международния първенец по повдигане на тежести за мъже Карлос Насар за присъединяване на европейското за юноши, което започва на 15 октомври в Дурес, Албания, бе изтеглена, научи в. „ Мач Телеграф “.

Както е известно, Насар се причисли преди към десетина дни към лагера на националите, като преди този момент си тренираше в Червен бряг. Той имаше проблеми с управляващите поради случай на 28 юли край Поморие и това му попречи да води централизирана подготовка.
 Световният първенец Карлос Насар в действителност е бил задържан през лятото Световният първенец Карлос Насар в действителност е бил задържан през лятото
Насар обаче бе деклариран от нашата федерация за присъединяване на европейското до 20 и 23 години в Дурес. Той даже имаше най-висока поръчка в кат.89 кг.

Заявен бе съвсем и целият ни народен отбор за мъже, който е формиран съвсем напълно от млади момчета. Намерението на треньора Иван Иванов бе щангистите да не губят спортен темп.
 Карлос Насар: Не съм карал без брошура и под въздействието на опиати Карлос Насар: Не съм карал без брошура и под въздействието на опиати
Само Ангел Русев обаче ще взе участие в Дурес. Заявките на Валентин Генчев (67 кг), Васил Маринов (102 кг) и Христо Христов (109 кг) също бяха изтеглени. Не е ясно дали повода за това е желание на треньора Иван Иванов да не разкарва ненужно състезателите и те да се готвят предпочитано за международното за мъже в Колумбия, слаби резултати в подготовката или поради липса на финансиране. Както е известно, федерацията непрекъснато е във финансов колапс поради борбата за власт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР