Завистта е много често срещано явление, особено в женската част

...
Завистта е много често срещано явление, особено в женската част
Коментари Харесай

Приятелко любима: 5 признака, че до вас има много завистлива жена

Завистта е доста постоянно срещано събитие, изключително в женската част от приятелския ни кръг. И без значение дали сте решили да държите приятелите близо, а враговете още по-близо, постоянно е добре да знаете дали към себе си имате човек, който би дал всичко, с цел да бъде на ваше място или най-малко вие да не сте толкоз удовлетворени от живота. Ето кои 5 признака потвърждават на черно завистливата жена:

Езикът на тялото

Езикът на тялото - мимиките, жестовете, изражението на лицето споделят всичко. Затова първо и най-важно, в случай че желаете да разберете какво отношение има към вас избран човек, просто го наблюдавайте. Ако ръцете са скръстени, в случай че краката са един върху различен и усмивката е някак изкуствена и все едно усещате леко напрежение в лицето, можете да бъдете сигурни, че си имате завистливо дребосъче отсреща. Особено в случай че забелязвате, че тези признаци са налице, когато съобщавате хубави вести за себе си. 

 жена

Тя просто не може да се зарадва за вас

Случвало ли ви се е да нямате самообладание да споделите на близка другарка, че сте получили прекрасен подарък от някого или за друго радостно събитие и тя да реагира някак хладно и равнодушно? Уж се радва за вас, само че доста...сдържано. И не, не тъй като е подобен темперамент, тя просто ви завижда и не може да одобри щастието ви като свое. Тя просто избира животът ви да не е чак толкоз прекрасен и съвършен. Тествайте я, като първо съобщите за нещо хубаво, което ви се е случило и по-късно да споделите за ваш проблем. Забележете какъв брой по-енергична и радостна ще бъде, когато заговорите за казуса.

Подражава ви

Това е неконтролируем развой и е доста евентуално приятелката ви даже да не знае, че ви подражава. Тя желае да бъде като вас, само че няма да ви го каже, няма да ви показа възхищението си, в действителност даже може да ви подлага на критика намерено. Но скрито ще си купи сходна рокля като вашата или ще си " открадне " някоя-друга концепция за облекло или обноски. 

Прави ви дежурни похвали

Чувството за злоба, което я гложди и откровената ѝ злост към вашите триумфи, въпреки всичко би трябвало да бъдат замаскирани по някакъв метод. А новият ви панталон или новата ви прическа са отличен мотив да ви каже някоя добра дума. И по какъв начин да различите дали това е дежурен комплимент или нещо хубаво, казано от сърце, просто следете доста тъкмо какво ви споделя. Ако сред позитивните думи, тя вмъкне някой ваш минус или нещо, което не утвърждава, то знайте, че това си е характерен дежурен комплимент. 

 жена

Загрижеността ѝ е безкрайна

Най-опасният подробност от другарството с жена, която ви завижда? Може да ви накара да повярвате, че е най-хубавата ви другарка и единственият човек, от който имате потребност. Тя е онази, на чието рамо плачете, трие сълзите ви, постоянно е подготвена да ви прегърне, изслушва проблемите ви, дава ви препоръки, до момента в който скрито се любува на нещастието ви. И мощно се надява то да продължи, като ви " защищава " от положителните ви решения. Винаги ви поддържа и ви предизвестява за всичко, което сте ѝ споделили, че възнамерявате да извършите. И в случай че види опция за вашия триумф, ще направи всичко допустимо да ви разубеди, като замаскира страха си като угриженост. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР