Завишен брой охранители и стриктно изискване лица под 18 години

...
Завишен брой охранители и стриктно изискване лица под 18 години
Коментари Харесай

Завишен брой на охранителите в моловете

Завишен брой охранители и прецизно условие лица под 18 години да бъдат допускани на територията на комерсиалните центрове, единствено в случай че са съпроводени от  родител или легален аставник, вкарват членовете на Българската асоциация на ритейл центровете (БАРЦ) в обектите си в страната. Ограниченията са единствено част от ограниченията, които моловете вкарват в допълнение, с цел да подсигуряват сигурността на посетителите и наемателите си в изключителна епидемиологична конюнктура.

Мерките са въведени превантивно  от шефовете на моловете и към този момент са влезнали в действие в комерсиалните центрове на членовете на Асоциацията в градовете, в които няма издадена публична заповед.

„ От началото на пандемията комерсиалните центрове в страната вършат всичко належащо, с цел да подсигуряват сигурна и безвредна среда за хората, които ги посещават. Проактивното въвеждане на новите ограничения от наша страна е поредна стъпка в тази посока. Благодарим на всички виновни консуматори и наематели и още веднъж молим за отговорно престояване на територията на комерсиалните ни центрове “, обявиха от управлението на БАРЦ.

Преди дни в мнение до медиите от Асоциацията обявиха цялостната си подготвеност за незабавна среща и диалог с институциите.

Според Тексаската скàла на Тексаската здравна асоциация и Комитета за инфекциозни болести, по която се управлява Националният действен щаб, рискът от извършване на покупки в мол е систематизиран като сдържан и сравним с действия като посещаване на плаж, плуване в басейн или седмица работа в офис постройка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР