“Завинаги за тях не е мираж.Любовта, която е като скала,

...
“Завинаги за тях не е мираж.Любовта, която е като скала,
Коментари Харесай

4 зодиакални двойки, чиято любов бие всички други

“Завинаги ” за тях не е мираж.

Любовта, която е като канара, устояваща години наред на бурите е специалитетът за тези зодиакални двойки.

Освен в случай че няма други тежки фактори в рождения или в партньорския хороскоп, хората в тези двойки са способни да изградят необикновено мощна връзка. При тях както сексът, по този начин и разбирателството в житейски аспект са на равнище. Ето кои са те:

Риби и Скорпион
Тези два водни знака са на пръв взор доста разнообразни – Рибите са сговорчиви, доброжелателни и замечтани, а Скорпионите – мрачни, крайни, неотстъпчиви. Истината е, че това са в действителност двете страни на една и съща монета.

Това са две водни зодии, способни на изключителна обич. Те не познават друга обич с изключение на цялостното отдаване . Рибите са по-склонни да се гмурнат в страстите незабавно, Скорпионът, в противен случай, деликатно изследва и преценя. Но отдадат ли се един път един на различен, те доближават такива дълбочини на интимността и взаимната грижа, каквито малко други зодиакални двойки познават. И се допълват съвършено. Нежните Риби укротяват крайните страсти на Скорпиона, само че в същото време намират очакване и сигурност в неговия корав и борбен темперамент. Когато вършат обич, те изцяло се сливат в едно.

Стрелец и Овен
Огнени, енергични, занимателни, решителни. Когато тези дези две зодии се влюбят, очаквайте фойерверки! Щурото възприятие за комизъм на Стрелеца и пристрастеността му към приключенията са на 100% това, което въодушевява решителния Овен. Няма други две зодии, които да могат да се забавляват толкоз доста дружно.

И двата знака са индивидуалисти. Независими са както в дейностите си, по този начин и в метода си на мислене, по тази причина възхищението им един към различен е голямо. Както Стрелецът, по този начин и Овенът не понасят хленченето, прекомерната нерешителност и прочувствените прояви. Каквито и проблеми да имат, ги вземат решение бързо и всъщност. Сексът им е изпълнен с адреналин и смели опити.

Дева и Телец
Сред почитателите на астрологията циркулира изречението, че “на дървото на живота е написано: Телецът обича Девата ” . Клише, което в реалност е правилно.

Тези два земни знака живеят, водени от разсъдъка, практичността, желанието да се радват на мира и комфорт . Тяхната обич се приближава най-вече до понатия като преданост, почтеност, поддръжка. Телецът е по-чувствен, а Девата – по-аналитична, само че да се допълват по този начин им доставя същинско наслаждение. Разбират се и градят взаимния си живот с лекост, която никоя друга двойка не може да бие.

Водолей и Близнаци
За тях животът е откривателство, а връзките са мястото, в което любовта се подхранва от независимостта. Един танц, който тези две зодии танцуват изключително красиво.

Водолеят и Близнаците се обичат, без да изпитват и капчица потребност да се управляват взаимно. Те не желаят да имат колегата си, а да се въодушевяват от него. Чувствителни и прилепчиви зодии като Рак или Скорпион да вземем за пример не биха могли в никакъв случай да реализират сходен вид хармонични връзки. Водолей и Близнаци обаче имат прелестна, необременена от собственическо възприятие връзка , изпълнена с забавни диалози, доста въображение и вълнуващи пътувания и срещи с другари. Любовта им е лека и бълбукаща като преди малко отворено шампанско.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР