Завещанието на принц Филип се съхранява в таен лондонски сейф,

...
Завещанието на принц Филип се съхранява в таен лондонски сейф,
Коментари Харесай

Таен сейф в Лондон пази завещанията на 33 членове на кралското семейство

Завещанието на принц Филип се съхранява в скришен лондонски сейф, дружно със наследствата на 32 други високопоставени членове на кралското семейство.

В сейфа, за който се грижи съдията от Върховния съд сър Андрю Макфарлън, се съхранява неповторима селекция от кралски завети, датиращи от 1911 година, написа списание "People ".

Там се намират последните стремежи на майката на кралица Елизабет, починалата кралица-майка, на сестра ѝ принцеса Маргарет и на чичо ѝ херцога на Уиндзор (известен още като крал Едуард VIII), който абдикира от английския трон през декември 1936 година, разкри Макфарлън.

The Duke of Edinburgh's will is stored in a secret London depository alongside those of 32 other senior royals, it was revealed Thursday
— H24 News Gossip (@h24news_gossip)
Сред другите завети, прибрани в свръхсекретния сейф, са тези на чичото на Филип - лорд Луис Маунтбатън от Бирма, на кралица Мери - брачната половинка на крал Джордж V, и на принцеса Беатрис - най-малкото дете и близка спътница на кралица Виктория.

"Сега съм страж на сейф, в който има над тридесет плика, във всеки от който се съдържа запечатано наследство на умрял член на кралското семейство ", съобщи Макфарлън през септември, когато разкри съществуването на кралския сейф по време на правосъдната борба за тайната на последните стремежи на принц Филип.

"Последните допълнения са направени през 2002 година и са надлежно наследствата на Нейно величество кралица Елизабет, кралицата-майка, и Нейно кралско височество принцеса Маргарет, графиня Сноудън ", сподели Макфарлън.

Освен да научим чии завети са скрити в тайнствения кралски сейф дружно с тези на херцога на Единбург, има доста дребен късмет в миналото да бъдат разкрити детайлностите, съдържащи се в самите документи, разяснява изданието.

Макфарлън акцентира, че кралското семейство има право на засилено равнище на дискретност, "за да отбрани достолепието и престижа на публичната роля на владетелката и другите близки членове на своето семейство ".

Contents of Secret Royal Safe Holding Prince Philip's Last Wishes Revealed for First Time Ever.
— Eugene Mecke Jr (@emeckejr)
Заявления за разпечатване на наследствата могат да се подават едвам 90 години след гибелта на притежателя им, като добави, че всички искове, подадени преди тази дата, "е доста евентуално да не бъдат задоволени заради неналичието на съответна, самостоятелна или частна аргументация, обвързвана с ръководството на имуществото на умрелия ".

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР