Заведения в столицата вече работят и след 23 ч. без

...
Заведения в столицата вече работят и след 23 ч. без
Коментари Харесай

Чудо! Опашки пред баровете за бързи тестове

Заведения в столицата към този момент работят и след 23 ч. без ограничавания, като съблюдават условието на РЗИ. Това става чрез  предлагането на нова услуга на клиентите си - бързи проби за ковид, написа nova.bg. Снощи те бяха безвъзмездни, само че от през днешния ден искащите да се забавляват, без вечерен час, към този момент заплащат по 10 лв. за тест.

На площад „ Леге ” се намира един от пунктовете за бързи антигенни проби. Интересът към него към 23 ч. е засилен. За близо три часа през пункта са минали към 200 души. За някои хора се оказа, че това е разновидността да отидат на работа в заведенията. За други обаче е метод да влязат в клубовете, с цел да се забавляват.

„ Наредил съм се, тъй като през днешния ден е петък вечер и желая да изляза да се напия. Естествено, че не желая ваксина, тъй като аз съм изкарал вируса. Не съм се записал, че съм го изкарал и ме слагат в една патова обстановка, в която нямам избор ”, изясни чакащ на опашката.

„ Тук се прави единствено регистрацията на тестът. Пациентите получават на SMS ID-то и паролата, а след известно време и „ зеления ” документ. Него може да го покажат от телефона. Важи за 48 часа ”, сподели чиновник на пункта за проби.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР