завърши груповата фаза в с победа след обрат над Милан,

...
завърши груповата фаза в с победа след обрат над Милан,
Коментари Харесай

Защитник с 2 мача за Ливърпул "стана Кройф" - унижи Ибра и Кеси

приключи груповата фаза в с победа след поврат над Милан, а по този начин резервира 100%-овия си актив от точки след всички конфликти. И всичко това, макар че в срещата с " росонерите " Юрген Клоп бе пуснал съвсем напълно аварийни футболисти.
Един от тях обаче сътвори нещо извънредно красиво. Става въпрос за централния защитник Натаниел Филипс. 24-годишният англичанин записа първи 90 минути на терена през този сезон за мърсисайдци и несъмнено ще ги запомни.
В даден миг от дуела на " Сан Сиро " Филипс сътвори придвижване, което бе съвършено усъвършенствано от великия Йохан Кройф и значително се трансформира в запазената марка на нидерландската легенда.
Филипс бе в личното си наказателно поле, когато рисковано извърши придвижването и тотално смени посоката на топката, а по този метод се оправи и със Златан Ибрахимович, и с Франк Кеси, който даже се озова на земята, откакто и двамата се бяха ускори към Филипс, а той се оправи сред тях (вижте ВИДЕО от обстановката по-долу в материала).
Английският централен защитник е бил на терена в три случая през акцията - първият бе за 45 минути против Престън в Купата на Лигата, по-късно против Атлетико (Мадрид) в Шампионска лига, само че, забележете, единствено за... 1 минута. И най-накрая против Милан дочака своя късмет и даже бе титуляр.

Все отново би трябвало да се означи, че немският ментор на мърсисайдци бе пуснал в игра и две огромни звезди, една от които бе Мохамед Салах. Преди мача пък .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР