Завърналият се като селекционер на националния отбор по волейбол за

...
Завърналият се като селекционер на националния отбор по волейбол за
Коментари Харесай

Новият селекционер на волейболистите призова за по-малки цели

Завърналият се като селекционер на националния тим по волейбол за мъже Пламен Константинов прикани отборът да не бъде натоварван с огромни упования. Според него точно това е пречило на предшествениците му на поста - Силвано Пранди и Николай Желязков.

" Националният тим постоянно е бил нещо особено за мен, постоянно е било наслаждение да се работи за него. И като играч, и като треньор това постоянно е било нещо особено за мен. Никога не съм имал различен интерес отвън положителната игра на тима и това да радваме хората и феновете на спорта. Да се опитаме да върнем позициите на националния тим и вярата на почитатели, че той може да играе добър волейбол без да си слагаме огромни упования. Според мен това тежеше на момчетата през последните години ", разяснява Константинов при представянето си. Това ще е втори интервал за него като селекционер, откакто той беше отпред на отбора от 2014 до 2018 година

Константинов разгласи, че негов помощник ще бъде различен някогашен национал - Андрей Жеков, с който работят дружно и в съветския " Локомотив " (Новосибирск).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР