През вчерашния ден екип на ОИЦ-Пловдив посети два музея с

...
През вчерашния ден екип на ОИЦ-Пловдив посети два музея с
Коментари Харесай

ОИЦ – Пловдив проведе срещи в Хисаря, Карлово и Раковски

През вчерашния ден екип на ОИЦ-Пловдив посети два музея с изключително огромно национално значение в Подбалкана – Археологически музей – Хисаря и Исторически музей – Карлово. С управленията и екипа на музеите се разискаха плановете, които досега са изпълнявали, положителните практики и задачите, които си слагат за развиването на музеите и повишение на посещаемостта на обектите. В подтекста на постигнатите резултати, бяха показани настоящите и идни благоприятни условия за финансиране на европроекти до края на годината, включително и две схеми на Национален фонд „ Култура “ от Националния проект за възобновяване и резистентност –  „ Схема за безплатна помощ с две сесии „ Български продукции от бранша на КТИ в платформите на отворените пазари за изкуства в Европейски Съюз “ и „ Създаване на български продукции и копродукции в бранша на КТИ. “

По-рано през месеца, на 15 май екипът се срещна с управлението на Социално дружество „ Работилница на Каритас “ в гр. Раковски, с което бяха разисквани опциите за европейско финансиране за работодатели, предприятия и неправителствени организации за 2024 година По време на срещата специалистите от центъра показаха опциите за кандидатстване по стратегия „ Развитие на човешките запаси “ 2021-2027, Програма за развиване на селските региони 2021-2027 и Еразъм +.

Екипът на Областен информативен център – Пловдив продължава осведомителната си акция в 18-те общини в региона и остава разполагаем на всички заинтригувани страни, които имат потребност от консултация, обвързвана с настоящите благоприятни условия за финансиране от европейските фондове.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР