Затворник шокира потребителите в Instagram с луксозния си начин на

...
Затворник шокира потребителите в Instagram с луксозния си начин на
Коментари Харесай

Затворник показа комфортния си и луксозен живот на живо в мрежата

Затворник шокира потребителите в Instagram с първокласния си метод на живот в пандиза, откакто се включи онлайн от килията.

27-годишният Юсуф Адемола е наказан на 12 години затвор през декември, откакто полицията открива в дома му пушка и муниции. Съдът в Лондон го признава за отговорен по обвиняване в нелегално владеене на огнестрелно оръжие и желание да заплаши живот и Адемола попада в пандиза Понънвил, написа английският вестник Mirror.

След няколко месечен престой зад решетките, мъжът очевидно е решил да потърси внимание от света и направи изненадващо включване онлайн в шоуто на английска блогърка.

Докато Алия Мария Би, звезда в обществените мрежи, се включва онлайн пред стотиците си почитатели в постоянното си онлайн шоу, тя чака да организира следващия невероятен диалог. Изненадата ѝ обаче, била голяма, когато мъжът, който се обадил, разкрил, че се намира в пандиза Пентовил. Той желал да се изфука с "комфортния " и първокласен живот, който води зад решетките. По време на видеоразговора пандизчията непрекъснато обикаля килията си, "развеждайки " феновете из дребното си кралство, споделя в публикация в. Тelegraph.



В продължение на 17 минути 27-годишният Юсуф Адемола демонстрира златните си ланци, часовници, скъпи маратонки, тв приемник и PlayStation подпора.





Изумена Би разяснява, че клетката му е "по-голяма от множеството общоприети стаи в студентските общежития.



За да се свърже с блогърката, 27-годишният нарушител употребявал нелегално импортиран в пандиза мобилен телефон. След излъчването на фрагментите в Instagram, те са били обсъждани от стотици хиляди консуматори.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР