Затъмненията са повратни точки на годината, които показват важни събития.

...
Затъмненията са повратни точки на годината, които показват важни събития.
Коментари Харесай

Пълно слънчево затъмнение на 2 юли

Затъмненията са повратни точки на годината, които демонстрират значими събития. Като цяло, всяко затъмнение се вписва по избран метод в нашите натални карти и при всеки от нас може да има изцяло разнообразни резултати, според от това къде попада и какви аспекти се образуват към него в хороскопа ни.

Не би било изцяло вярно да се каже, че затъмненията постоянно са нещо съдбовно и съдбоносно. За да внесе значими промени в живота ни едно затъмнение, доста фактори би трябвало да съответстват.

Въпреки това затъмненията се смятат за сложен миг, само че също по този начин и доста значими за бъдещите ни промени. Учените са открили, че психо-емоционалното положение на хората се трансформира. Слънчевите затъмнения работят повече върху мъжете, до момента в който при лунните е противоположното – върху дамите.

Днешното цялостно слънчево затъмнение ще е видно от островите на Тихия океан и по-голямата част на Южна Америка. На една линия и в една повърхност ще се подредят Земя, Луна, Слънце. Максималната фаза ще бъде към момента на новолуние, което е в 22:16ч. При нас Слънцето е над хоризонта и няма да е видно, само че затъмненията имат значима роля освен за тези, които ги виждат, само че и за всички останали.

Затъмненията по оста Рак-Козирог са свързани с тематиките на фамилията, фамилните връзки, рода, майката, както и професионалната област. Слънчевото затъмнение в Рак може да включва нови събития или действия, свързани с тематиките на Рака - дома, фамилията, домашните отговорности и даже околната среда.

Слънчеви затъмнения има, когато Слънцето е покрай лунните възли. Това слънчево затъмнение ще е покрай Северния лунен възел, което значи, че събитията, които ще включва затъмнението, са тясно свързани с нашата персона, физическо тяло, нашето Аз, личностното развиване и нашия персонален избор. Възможните събития, които може да включва това затъмнение са: пътешестване, решение на въпроси, свързани с недвижими парцели, грижи, родителство.

Въпреки че това затъмнение е повече обвързвано с дома (семейството), тематиките за професионалното развиване и смяна на работата също могат да бъдат задействани, защото цялата ос Рак-Козирог работи. Мнозина могат да имат проблем с работата, намиране на нова работа, някой може да загуби работата си или да реши да я промени.

Пестете сила. Съзнателно подхождайте към всичко, което вършиме, и контролирайте мислите си. Дните на новолунието са свързани с понижаване на нашата сила и в дните на затъмнение силата на космоса е по-мощна, тъй че в случай че започнете да действате доста интензивно, можете да си навредите. По-добре е в тези дни да си почивате повече, да размишлявате, да вършиме медитации за привличане на мечтаното и да не предприемате нищо значимо!

Дните към затъмнението могат да влошат здравословните проблеми. Ако се чувствате зле, това е явен знак, че вършиме нещо неправилно. Болестта на даден орган или част от тялото ще покаже психологическия проблем.

Точката на затъмнението няма доста точни аспекти. Това може да значи че въздействието му ще се отрази повече на личностно равнище и по-малко върху световните проблеми. Но точното свързване на лунните възли със Сатурн може да покаже, че затъмнението ще включва тематики за дисциплинираност, ограничавания, подчиненост.

Съвпада на Сатурн с Южния възел може да подскаже, че в случай че зародят в живота ви сложни моменти в близко бъдеще, помощ и съвет би трябвало да се търсят от по-опитни хора, по-възрастни родственици.

Тъй като затъмнението от 2 юли 2019 година ще се състои в знака Рак, в случай че там имате планети или други значими точки в хороскопа, за вас това затъмнение може да бъде от решаващо значение.

Ако сте родени в интервала от 1 до 3 юли, най-силно ще усетите въздействието му, тъй като Слънцето ви ще съответствува с точката на затъмнението. В взаимозависимост от това къде се намира Слънцето във вашия хороскоп и по какъв начин е аспектирано, събитията могат да бъдат както позитивни, по този начин и негативни. Във всеки случай цялата последваща година ще бъде доста значима и ще докара до съдбовни събития.

Ако сте родени в интервалите 30 март - 1 април; 2-4 октомври; 31 декември - 2 януари, вие също ще усетите по-силно това въздействие.

Слънчевото затъмнение постоянно е знак на нещо ново и в случай че решите да започнете нов стадий в живота си, тогава няма да намерите по-добър миг от този.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР