Засякоха Леонардо Ди Каприо заедно с бивши и други звезди

...
Засякоха Леонардо Ди Каприо заедно с бивши и други звезди
Коментари Харесай

Лео Ди Каприо се забавлява с бившата на Брадли Купър

Засякоха Леонардо Ди Каприо дружно с някогашни и други звезди от шоубизнеса. Актьорът прекара уикенда слушайки музика на фестивал в Коачела.

Докато се веселеше в пустинята, Леонардо беше видян да се забавлява дружно с Ирина Шейк, някогашната на Брадли Купър. Двамата явно си прекарваха доста добре и се бяха усамотили.

Заедно с тях бяха и редица известни другари, включително Стела Максуел и дългогодишния другар на Ди Каприо, Тоби Магуайър.

Leonardo DiCaprio spotted with Bradley Cooper’s ex Irina Shayk at Coachella
— Page Six (@PageSix)

Очевидец споделя, че някогашната на Лео Камила Мороне също била на феста едновременно с носителя на Оскар.

Камила пристигнала преди Лео, само че се мотала със Суки Уотърхаус и Ема Робъртс и изглеждала, че си прекарвала доста добре.

„ Тя танцуваше доста в кабината си. Лео беше в обособена кабина с Тоби Магуайър и няколко другари и се закачаха с няколко девойки “, прецизира източникът. 

Очевидецът споделя, че Ди Каприо и Мороне " държали отдалеченост един от различен и въобще не си взаимодействали ".

Leonardo DiCaprio with Bradley Cooper's Ex, Irina Shayk, at Coachella
— TMZ (@TMZ)

Що се отнася до Купър и Шяк, двойката има 6-годишна щерка на име Леа. Двамата се разделиха през 2019 година след четири години, само че въпреки всичко си останаха близки другари.

Двойката постоянно е била засичана да прекарва време дружно и неведнъж е предизвиквала клюки за това, че са се събрали, макар че нищо не е доказано.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР