Засилен интерес на българи към нови туристически дестинации в Румъния

...
Засилен интерес на българи към нови туристически дестинации в Румъния
Коментари Харесай

Все повече българи избират Румъния като туристическа дестинация

Засилен интерес на българи към нови туристически дестинации в Румъния регистрират русенски организации. Все повече туристи освен от Русе, само че и от други краища на страната посещават северната ни съседка, оповестява Българска национална телевизия.
Според туристическите организации в Русе ползата към общоприетите направления като Синая и Брашов понижава, за сметка на по-непознати места. " Търсят се нови дестинации, като Солна мина Окнеле Мари, музей на Тровантите - това са растящи камъни, Сибиу ", споделя Светослава Шилкова - притежател на туристическа организация.
Русенци имат привилегията да живеят на 60 километра от Букурещ, считан за един от най-зелените градове в Европа. Затова постоянно го посещават. Задължително се стопират за фотография пред Двореца на Парламента. Не пропущат да прегледат концертната зала Атенеум и музея на селото. Привлечени са и от архитектурата на остарелия град. Само по великденските празници организациите в Русе са организирали екскурзии за стотици българи до северната ни съседка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР