Защо в 46-ото НС не можа да се състави правителство

...
Защо в 46-ото НС не можа да се състави правителство
Коментари Харесай

Филип Станев разкри защо не се състави правителство на ИТН

Защо в 46-ото Народно събрание не можа да се сформира държавно управление на „ ИТН ”? Отговор на този въпрос даде Филип Станев в ефира на Нова тв.

Бяхме отворени до дъно да се работи с така наречен партии на митинга. Кабинет не се сформира поради ненадейно показали се прояви на неплатежоспособност, сподели сценаристът, който бе измежду водещите депутати на Има Такъв Народ в последните два Народното събрание.

Станев разяснява новия план на Кирил Петков и Асен Василев.

" На мен Кирил Петков ми наподобява на Джон Траволта. Те с Василев са симпатични като осанка. Но не са разкрили топлата вода, техните хрумвания са целите на страната ", сподели Станев.

По думите му, в случай че Петков е нарушил Конституцията, бидейки с двойно поданство, е допустимо най-лошият образец за българските жители.

Според Станев е извънредно изказванието на Петков, че ще води диалози с ГЕРБ и Движение за права и свободи, в случай че признаят за корупция. " Няма по какъв начин да бъде отворен разговорът с ГЕРБ и Движение за права и свободи, те доведоха нещата до настоящето положение. Трябва да забележим по какъв начин ще се разположи картата на политическия живот след изборите. Когато знаем точните цифри и проценти, ще можем да кажем какво ще предприемем. Правителство непременно значи, че е доста значимо да го има, а не че ще допуснем всевъзможни взаимни отстъпки ", съобщи Станев. И добави, че поддържа апела на Слави Трифонов, че би трябвало да има примирение.

 „ ИТН “ има сериозна членска маса. Партийните ни членове си заплащат членския импорт в размер на 10 лева Има и дарения, само че ние съблюдаваме волята на жителите и  вземаме 1 лева дотация “, изясни той.

За разногласието с Татяна Дончева Станев сподели, че в никакъв случай повече няма да приказва с нея.

„ Тя доста добре свири на цигулка, може би трябваше да си се занимава с това. Поведението й е грозно, интригантства и сплетничи. На края на последния парламент тя беше изолирана от личната си група. Защитиха я официално “, разяснява Филип Станев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР