Защо Слави Трифонов обяви, че ще върне мандата за кабинет

...
Защо Слави Трифонов обяви, че ще върне мандата за кабинет
Коментари Харесай

Ето защо Слави заложи на Антоанета Стефанова

Защо Слави Трифонов разгласи, че ще върне мандата за кабинет и каква е повода той да желае нови избори? Отговор на този въпрос даде социологът Андрей Райчев пред Българска национална телевизия. Той съобщи, че ГЕРБ и Българска социалистическа партия по един метод виждат бъдещите избори, а Слави Трифонов - по различен.

" За ГЕРБ и Българска социалистическа партия е значимо да запазят, в случай че може малко да набъбнат, би било огромен триумф, до момента в който Трифонов вижда нещата по различен метод - при едни свободни избори, проведени по правила и по този начин нататък, и с цялата му популярност на втори, нещо, което никой не вярваше, той се надява да нарасне. Той надали мисли за вреди и за бранене на резултата, противоположното - желае втори мач, на който в случай че на първия е приключил 1:1, в този момент да бие с 3:1 ", изясни Райчев.

Той разяснява, че Слави Трифонов е направил два хода две в едно - първият ход е рационален, а не хазартен - отвод от присъединяване във властта. Антоанета Стефанова е алегорична част - той не я предлага за министър председател, а я предлага за " сякаш министър председател ", тя символизира степента на радикалност на смяната, която той си показва - сподели още социологът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР