Защо се страхуваме да окажем военна подкрепа на Украйна!?, се

...
Защо се страхуваме да окажем военна подкрепа на Украйна!?, се
Коментари Харесай

Голям бесепар подгони Митрофанова. Присъдата

Защо се опасяваме да окажем военна поддръжка на Украйна!?, се пита някогашният боен министър от Българска социалистическа партия Ангел Найденов от Българска социалистическа партия.

Въоръжаването на Украйна от страна на Запада е изключително значимо и слага остро въпроса пред България. Защо повече от 30 страни оказаха военна помощ и нямаха терзания, че стават част от войната? Защо само и единствено България има терзание, че ще стане част от войната?, разяснява той пред Българска национална телевизия.

По думите му когато се разсъждава за оказването на военно-техническа помощ на Украйна, би трябвало да се попита какви са събитията срещу оказването на такава помощ.

Надейнов разгласи и че поддържа закупуването на още 8 изтребители Ф-16. Според него страната ни може да се реализира рационален период за тяхното погашение.

Бившият боен министър съобщи, че споделя убеждението, че съветският дипломат у нас Елеонора Митрофанова би трябвало да бъде оповестена за личност нон грата. Според него тя " показва безусловно надменно и обидно държание към България и към българския народ ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР