Защо правят този скандал точно сега, аз от 2 години

...
Защо правят този скандал точно сега, аз от 2 години
Коментари Харесай

Бившият шеф на „Лозенец“ за тайнствения апартамент: Защо правят този скандал сега?!

„ Защо вършат този скандал тъкмо в този момент, аз от 2 години не съм в болничното заведение? На 23 юни следва избор за декан на Факултета по медицина на Софийския университет, на който аз съм претендент, по тази причина естествената реакция е да ме оклеветят и набедят. Когато има конкурс, би трябвало да има феърплей “. Това сподели за „ 24 часа “ някогашният началник на болница „ Лозенец “ проф. Любомир Спасов във връзка репортаж на „ Нова телевизия “, в който се оповестява за скандал в някогашната държавна болница.
Кадри разкриват жилище призрак, което се намира на територията на здравното заведение. Обзаведено е скъпо и досега е било под ключ.
Сегашното управление разгласи, че не е ясно по кое време и от кого е издигнато и обзаведено първокласното помещение, както и за каква цел се е употребило. Според тях жилището няма документи.
Апартаментът се намира на последния етаж на болничното заведение, ситуиран е в кулоар сред операционните и отделението по ортопедия. По думите на актуалното управление става дума за към 500 квадрата. Оттам настояват, че за помещението няма открита документи в болничния списък.
„ Това не е апартамент, а кабинет с помощни пространства, в който има и място за отмора и възобновяване, което съм употребил за релакс, когато съм оперирал по 15 часа в денонощието “, сподели още проф. Спасов.
Помещението е правено през 2008 година и не с бюджета на болничното заведение или на факултета.
„ Повтарям това е опит за очерняне и набеждаване “, безапелационен е проф. Спасов, който изясни, че въобще няма мотив да се тормози.
„ Това беше празно, неизползваемо пространство, което трябваше да се затвори, преди оттова минаваха операционните колички и маси, изясни още проф. Спасов. Хората, които в този момент хвърлят обвинявания, нямат визия какво значи да оперираш и животът на други да зависи от теб и положението ти – физическо и психическо, което би трябвало да бъде съвършено, с цел да не се заплашва животът на болния “, разяснява още проф. Любомир Спасов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР