Защо някои хора ни привличат още от пръв поглед, а

...
Защо някои хора ни привличат още от пръв поглед, а
Коментари Харесай

Чертите на лицето, които издават високо либидо

Защо някои хора ни притеглят още от пръв взор, а други са ни неприятни, макар че не изпитваме никакви неприятни усеща към тях. С какво са свързани тези странни чувства?

Този въпрос вълнува учените още в античен Китай. Те са открили, че с изключение на всичко друго, човек изпитва неумишлено увлечение към хора с избрани черти на лицето. Така се появява науката за физиономията, която се употребява и в актуалното общество. Тя учи връзката на външните белези на индивида с неговата персона и характер.

Нужно е единствено да се вгледате във формата и разположението на веждите, очите, носа, устата и ушите, с цел да разгадаете избрани признаци от характера, духовните качества и даже здравето на даден човек. Ако пък търсите сантиментална връзка, тогава обърнете внимание на чертите, които издават нараснало полово предпочитание.

Очи



Сексуалните натури се отличават с огромни очи с леко спуснати надолу ъгълчета към слепоочието. Цветът на очите също е значим – колкото по-топъл е нюансът, толкоз по-активен е индивидът в леглото. Добрите любовници са по-често мъже и дами с кафяви очи. Зеленооките също се смятат за темпераментни експериментатори, единствено че са доста взискателни към сътрудниците си и чакат от тях същия полов възторг.

Нос



Големият и необятен нос е знак за сетивен и деятелен темперамент. Собствениците на орлови и гръцки носове се считат за най-хубавите любовници. В леглото са доста буйни и усещат колегата си с всичките си сетива. Кръглият нос с меки контури демонстрира, че притежателят му избира потребностите на своята сродна душа пред ползите си, по тази причина либидото му е малко по-ниско от това на притежателите на носове с други форми.

Устни



Гледайки устата на човек, също можете да разберете какъв брой прочувствен и сензитивен е той. Тези, които са царе в леглото, имат видимо по-плътни устни. Но по-важно е да погледнете долната джука, тя е знак за половост. Ако е по-плътна и огромна от горната, значи имате буен темперамент. Такава джука е белег за мощно предпочитание за секс. Но макар известността на цялостните устни, тънките устни също издават прикрит капацитет. Тази форма, съчетана с дебели вежди и необятна челюст, може да принадлежи на физически издръжливи хора със мощно изразена половост.

Скули



Помислете си за всички артисти или актриси, които намирате за секси, и ще забележите, че множеството от тях имат високи скули. Например звезди като Анджелина Джоли, Меган Фокс, Брад Пит, Антонио Бандерас и други Такива хора са фенове на горещите удоволствия, само че малко егоистични в леглото.

Уши



Въпросът за хубостта на щръкналите уши е противоречив, само че специалистите не се съмняват, че притежателите им са доста буйни хора. В допълнение, тази форма на ушите предсказва сполучлив и дълъг живот на притежателите им.

Вежди



Момичетата постоянно трансформират формата си, само че някои признаци към момента са сложни за скриване. Колкото по-дебели и по-тъмни са веждите, толкоз по-голям е половият вкус на индивида. Това е изключително видимо при мъжете. Обратно, светлите и редки вежди демонстрират едва увлечение към противоположния пол както при мъжете, по този начин и при дамите.

Други елементи



Най-вероятно сте забелязали, че тези, които имат трапчинки по бузите си, когато се усмихват, са доста очарователни и привлекателни персони. Тази тяхна специфичност приказва и за нараснала половост. Особено полови са и притежателите на трапчинка върху брадичката. Има и други едвам забележими елементи - това са бенките. Учените считат, че колкото повече бенки има човек, толкоз по-темпераментен е той в леглото и по-често прави секс.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР