Защо новият екоминистър трябва да си сложи главата в торбата

...
Защо новият екоминистър трябва да си сложи главата в торбата
Коментари Харесай

Защо новият Нено ще си сложи главата в торбата

Защо новият екоминистър би трябвало да си постави главата в торбата изясни анализаторът проф. Михаил Константинов в ефира на БТТ. За страдание новините не са доста положителни. Чака ни суша и безводие, безапелационен бе математикът, разяснявайки водната рецесия в Перник и ареста на към този момент някогашният министър Нено Димов.

Ще бъдат направени опити да бъде източена и дребното вода в язовирите, предвижда Константинов. И съобщи, че би трябвало да се приключи потреблението на вода за всевъзможни други потребности, с изключение на за битови. Предприятията да бъдат по този начин положителни да си създадат сондажи. Подземните води са 50 пъти повече от тази, които е на повърхността. Историята с режима на водата се повтаря, тъй като човешката нелепост е безкрайна, сподели анализаторът. И добави: „ Една оставка няма да реши казуса. Борисов би трябвало да вземе експерти във всяко министерство и да разкара калинките и калинчовците. Не знам кой би трябвало да бъде идващият министър на околната среда и водите, само че би трябвало да бъде подготвен да си постави главата в торбата.

По думите му опозицията и властта се уплашиха. " Ако тръгнат да падат глави - то те ще са много и няма да са единствено измежду ръководещите ", безапелационен бе проф. Константинов.

Запитан дали Нено Димов е изкупителна жертва, той съобщи, че не може да разяснява течащо произвеждане и се надява да излезе цялата истина и да си вземем поука. " Все се надявам, че българинът има някакъв остатъчен разсъдък и инстинкт за оцеляване. Когато има национална рецесия - държавното управление и опозицията би трябвало да се обединят. Ние сега водиме война за оцеляването си и би трябвало да се отсрочи късането на политически глави ”, сподели Константинов.

Що се отнася до опасността на „ Стомана ”-Перник да провокира в допълнение напрежение, като пусне служащите си в неплатен отпуск, проф. Михаил Константинов съобщи: „ Без работа може, само че без въздух и вода – не ”. „ Да не заплашват по този начин от " Стомана ", че ще пуснат в неплатен отпуск служащите си, тъй като както се споделя - в случай че се търсим, ще се откри ", безапелационен бе той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР