Защо Кейт не бе до Уилям при откриването на статуята

...
Защо Кейт не бе до Уилям при откриването на статуята
Коментари Харесай

Казан от хипотези. Островът ври защо Кейт не е до Уилям

Защо Кейт не бе до Уилям при откриването на статуята на принцеса Даяна? Островът ври от хипотези.

 принц Уилям принц Хари

В четвъртък принцовете Уилям и Хари откриха монумента на починалата си майка в градините на двореца Кенсингтън. Това беше малко, интимно събитие единствено с принцовете, брат и сестри на Даяна, скулптора, основния градинар и членове на комитета за слагането на статуята.

Знаково отсъстваше Меган Маркъл, която макар упованията остана в Съединени американски щати с двете си деца Арчи и Лилибет. И в случай че това англичаните сметнаха за разбираемо, поради обтегнатите връзки в кралското семейство след изявлението на Хари и Меган пред Опра Уинфри, отсъствието на Кейт, херцогинята на Кеймбридж, шокира Англия.

 откриване на статуята на Уилям Хари

Първата информация бе, че предпочела да остане с децата си. След това Дворецът обячи, че отсъствието и се дължи на рестриктивните мерки поради Covid-19, само че един кралски специалист се усъмни в това, акцентирайки, че сега се случват спортни събития с хиляди хора.

Ръсел Майърс разгласи, че предходната седмица му е казано, че Кейт ще участва, добавяйки, че тя сигурно желае да бъде там, както и няколко други души.

Майерс счита, че Кейт е трябвало да не участва, с цел да може двамата братя да останат сами и да изгладят връзките си. Ако е взела участие в церемонията, Кейт щяла да стане буфер сред тях.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР