Защо жената изневерява? Знаете ли, че ако за мъжкия пол

...
Защо жената изневерява? Знаете ли, че ако за мъжкия пол
Коментари Харесай

Жената изневерява тогава, когато се чувства неоценена и невидима в една връзка

Защо дамата изневерява? Знаете ли, че в случай че за мъжкия пол изневярата е вследствие на краткотрайно прелъщение и неконтролируеми страсти, то за женския пол тя е нещо напълно друго. Жената, когато се влюби, обича с цялото си сърце. Посвещава живота си на този мъж и даже не помни за себе си и личните си потребности. И с цел да се стигне до невярност от нейна страна би трябвало доста сериозна причина. Казват, че постоянно не оценяваме какво имаме, до момента в който не го изгубим.

И в действителност е по този начин. Много малко са мъжете, които ценят своите дами. Повечето ги одобряват за даденост и благосъстоятелност. А няма нищо по-болезнено от това. Да виждаш колегата си по какъв начин не цени нищо, което правиш за него и за вас. Да виждаш по какъв начин се заглежда и флиртува с други дами и то в твоето наличие, а ти да си му вярна и да не съществува различен мъж за теб. Жената изневерява тогава, когато се усеща невидима в една връзка. Тогава, когато е подценявана, подложена на критика, обиждана. Тя може доста да понесе, само че реши ли да си тръгне – прави го вечно.

Причини за какво дамата изневерява

Тя се усеща уязвима

Жената е склонна към невярност, когато се усеща прочувствено уязвима. Когато дамите се усещат уязвими, те стартират обезверено да търсят силата и увереността, които сътрудникът им не може да предложи. И в случай че различен мъж направи ход по това време и успее да я накара да се почувства по този метод, е доста евентуално тя да се подхлъзне и да изневери на своя сътрудник. Това дава отговор на въпроса за какво дамите изневеряват на мъжете си.

Уверете се, че вашата жена се усеща сигурна и предпазена с вас. По този метод е доста по-малко евентуално тя търси това някъде другаде.

Не се усеща оценена

Нито една връзка не е единствено цветя и рози. Нормално е да имате възходи и падения, само че значимото е да се държите крепко един за различен и да преминавате през всяка една компликация в името на любовта ви. Но истината е, че когато дамата не се усеща оценена, даже и да я боли и да се опасява да го направи, тя би изневерила.

Въпреки че постоянно си мислим, че по този метод ще отворим очите на нашите сътрудници, истината е, че е прекомерно евентуално с тази постъпка да съсипем още повече връзките ни. Съветваме ви, когато не се чувствате добре във връзката, в която се намирате, да поговорите намерено с вашия сътрудник и да му споделите по какъв начин се чувствате. Комуникацията, изключително откровената е най-хубавото решение за справяне с компликациите и проблемите, които имат.

Тя е срещнала някой, който я кара да се усеща добре

Когато дамата не е щастлива във връзката, в която се намира, шансът тя да изневери е доста по-голям. Жените обожават комплиментите. Обичат също и сътрудници, които ги карат да се усещат специфични, красиви, мечтани. А мъжете постоянно не помнят за своите дами, изключително когато са отдавна с тях.

Но и тези мъже постоянно не помнят, че имат жена до себе си, която е мечтана и от други. И несъмнено те не са единствените на този свят. Жените си падат по комплиментите и закачливото държание на тези мъже. Това, което стартира като „ просто развлечение “, може бързо да се трансформира в освен това от нормално развлечение. Това изяснява за какво дамите имат афери, вместо да стоят в границите на затворените стени.

Има част от хората, любопитни за какво омъжените дами флиртуват и какви са техните планове зад това. Но има и омъжени дами не желаят да влязат в същинска, пълноценна спекулация. За тях присъединяване в дребен, на пръв взор безопасен флирт е леко опияняващо прекарване. Това е мимолетно възприятие на неспокойствие, което доставя моментът на флирт. Но брои ли се за невярност?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР