Защо Христо Иванов се хвана с Росенец сега? Въпросът постави

...
Защо Христо Иванов се хвана с Росенец сега? Въпросът постави
Коментари Харесай

Защо Христо Иванов се хвана с Росенец сега?

Защо Христо Иванов се хвана с „ Росенец ” в този момент? Въпросът сложи общественият министър Деница Сачева. Христо Иванов беше министър в едно от държавните управления на Бойко Борисов, преди този момент беше и вицепремиер в служебното държавно управление - сигурно е имал опция да реагира по случая „ Росенец “ и „ Лукойл “, разяснява Сачева пред бТВ. Повод бяха панаирите на проваления политик на плажа в парк „ Росенец ”. По мотив митингите против кабинета, които не престават четири дни, Сачева съобщи: „ Не отхвърляме че има хора, които не харесват държавното управление, че има недоволни и хора, които са на митингите, тъй като имат вяра, че може да има по-добро държавно управление. Но дано да не си затваряме очите, че сигурно има провокатори и хора, които целят да има напрежение ”.

Презумпцията, че никой не харесва държавното управление е неправилна. В рамките на този кабинет има хора, които правят извънредно добра работа и потребна за обществото, отбрани министрите Сачева. И добави: „ Идеята, че всички ненавиждат ГЕРБ е неправилна режисура. В този смисъл симпатизанти и членове на партията от дълго време желаеха да изразят своята поддръжка. Ескалацията на напрежението в петък не е по виновност на ръководещата партия. В първите редици имаше единствено дами, какъв брой пъти служителите на реда смъкнаха своите каски и се пробваха да има деескалация на напрежението ”. 

Според Деница Сачева на дневен ред са пандемията и икономическите ограничения, които би трябвало да бъдат подхванати и по какъв начин ще изкараме зимата. „ Със сигурност ще има увеличение на безработицата през октомври – ноември, ще има и здравно напрежение с други грипни вируси. Нека си представим в какъв безпорядък ще вкараме страната, единствено тъй като някой е решил, че предварителните избори единствено 6 месеца преди постоянните, са панацея “, сподели Сачева.

Правителството на Борисов ще изкара цялостния си мандат. Фокус е не оставка, а работата. Не се опасяваме от длъжностен кабинет на Румен Радев, сподели тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР