Защо, господин министър?“ се завръща в ефира на bTV с

...
Защо, господин министър?“ се завръща в ефира на bTV с
Коментари Харесай

Обрат! Не е изгонена от bTV, официално сяда на стола на Цънцарова

" Защо, господин министър? “ се завръща в ефира на bTV с началото на телевизионния сезон. От 10 септември горещите диалози с министрите на България ще се излъчват всяка неделя от студиото на bTV Новините с водещ Жени Марчева .

Опитният и потвърден публицист на bTV ще беседва намерено с представителите на изпълнителната власт и ще задава най-важните въпроси по горещите тематики от седмицата. Веднага след централната емисия на bTV Новините в неделя, Жени Марчева и нейният посетител ще разясняват тематиките и събитията, провокирали най-широк отзив. Зрителите още веднъж ще имат опция да чуят отговорите по горещите тематики в 20-минутен открит разговор с тези, които взимат най-важните решения в страната. 

Първи на стола против Жени Марчева сяда министърът на опазването на здравето проф. доктор Христо Хинков - за рисковете и решенията след потопа по Южното Черноморие, има ли пари за нарастване на лекарските заплати, докога ще има изчезнали медикаменти, за какво министърът назова държавните лечебни заведения " цъкащи бомби “? 

Гледайте " Защо, господин министър? " с Жени Марчева, на 10 септември, в 19.40 часа, незабавно след централната емисия вести. 

Жени Марчева е измежду най-популярните имена в телевизионния ефир у нас и е част от екипа на bTV  Новините от 2011 година. Завършила е българска лингвистика и публицистика в Софийския университет " Св. Климент Охридски “. Започва професионалното си развиване в Българска национална телевизия, само че продължава в " Дарик ". Следи с идентичен интерес тематиките във вътрешната политика на България и обмена на интернационалните вести. Като водещ на настоящи излъчвания пред нея са заставали политици и общественици от целия набор на политическия живот в страната, в търсене на отговори и открити диалози с гостите в студиото.

От 2019 година е изпълнителен продуцент на новинарското наличие в bTV Radio Group и съвместява функциите с фокус върху синергията сред журналистическия артикул в радиосреда и телевизионното наличие. Носител е на награди от разнообразни състезания и е част от плана " Млади медийно грамотни европейци “, където среща възпитаници с проблемите на актуалната публицистика и настоящата тематика за подправените вести.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР