Защо е застрашен местният вот на 29 октомври и какво

...
Защо е застрашен местният вот на 29 октомври и какво
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Вотът на българските граждани е крайно застрашен

Защо е заплашен локалният избор на 29 октомври и какво следва да подхващат формалните управляващи в страната Tribune.bg беседва с депутата от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

Опорочени ли са изборите на 29 октомври?

Изцяло са опорочени идните избори, защото по формален отчет на ДАНС, изпратен до Народното събрание, държавно управление и президент, е открито, че заместник-министърът на Политическа партия за електронното ръководство след проява по какъв начин работят машините и какъв код генерират, са го снимали камери, които са охранявали помещението, че взима всички кодове в него, прибира ги в себе си и ги отнася. Това е жесток акт за държавен прелом с участиенто на министър от Политическа партия. Респективно, до момента в който ви приказвам това, прокуратурата би трябвало да го задържи неотложно. Машините би трябвало да се отстранен за изборите в неделя, а в понеделник държавното управление би трябвало да подаде оставка, тъй като вота на българските жители е извънредно заплашен. 

Защо чак в този момент ДАНС подава информация по случая?

ДАНС е открила, че това се е случило на 25 октомври, направила е отчет и ни е уведомила на 27 октомври. Това, че се случва два дни преди изборите, какво да създадем -да опорочим вота, че два дни след изборите да стартираме да вършим промени в тази страна?! Оставко на този кабинет и нови избори.

А за какво ПП-ДБ, Възраждане и Българска социалистическа партия не са в Народното събрание, с цел да се отхвърли ветото на президента по измененията в Закона за енергетиката?

Ветото отпадаше със 121 гласа " за ", а не с кворум или без кворум. Опозицията също играе някаква лична игра, с цел да може след изборите на първото постоянно съвещание болшинството ще отхвърли ветото, а те да кажат " ние сме чисти ". Днес беше шансът на тази съпротива, тъй като ПП-ДБ отхвърлиха, а даже ГЕРБ и Движение за права и свободи да са " за ", останалитетри обединения запазвахме това несъгласие по този начин или другояче. Щяхме да приказваме по тази тематика, само че на председателски съвет ни рапортуваха нещо радикално друго и ужасно, и ни показаха формален отчет на ДАНС.

Колко ужасно е това?

По-страшно е от разкритията по " Костинброд ", тъй като тази спекулация удостоверява операциите последните два избора. Това удостоверява думите от записите, че те са " правили ала-бала с президента ", че те действително имат действително 7-10% и че те унищожиха един план на Слави Трифонов. Това е истината. Ако има обикновено мислещи хора, би трябвало да желаяме оставката на държавното управление незабавно.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР