Защо Александра не спира да гушка жените в шоуто Ергенът“ След

...
Защо Александра не спира да гушка жените в шоуто Ергенът“
След
Коментари Харесай

Александра от „Ергенът“ с титла Мис Скандал №1

Защо Александра не стопира да гушка дамите в шоуто „ Ергенът “
След като изгледаха няколко епизода от шоуто „ Ергенът “ някои фенове се усъмниха, че участничката Александра Гърдева е от другата страна на дъгата.

„ Или може пък да е би… “ – раздвоени са почитатели на предаването, в което няколко кифли гравитират към един паун.

Коментарите за Александра, която се показва като психоложка, звучат по-скоро като догатки за нейната интимна същина. Зрителите не стопират да се питат, за какво по този начин постоянно тя гушка най-много Карина, Елвира и Благовеста, като очевидно в прегръдките с тях тя изпитва доста по-голямо задоволство, в сравнение с в общуването си с ергена Виктор.

„ Тя е почитателка на женските милувки, или пък е би. А психическите й проблеми личат отдалече “ – разясняват почитатели.

„ Защо Александра и Елвира непрекъснато са прегърнати, това излиза от рамките на естественото женско другарство “ – разсъждават други фенове.

След към този момент излъчените епизоди на „ Ергенът “ за всички е ясно, че Александра е най-голямата скандалджийка измежду 22-те моми, попаднали в шоуто като претендентки за сърцето на ергена. Феновете са уверени, че тя няма съперници за купата Мис Скандал №1.

„ Не зная тази по какъв начин ще оказва психическа помощ, откакто самата тя се нуждае от такава “ – безжалостни са някои от почитателите на предаването.

Подобно на другите участнички, Александра също е излъгала с възрастта си, като естествено се е подмладила, въпреки и с малко. Брюнетката скоро ще навърши 35 години, само че смело се показва за 33-годишна.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР