Защитникът на ЦСКA - София Християн Петров бе повикан в

...
Защитникът на ЦСКA - София Християн Петров бе повикан в
Коментари Харесай

Кръстаич повика защитник на ЦСКА - София в националния отбор за мачовете с Черна гора и Унгария

Защитникът на ЦСКA - София Християн Петров бе извикан в мъжкия народен тим на България за идните европейски квалификации против Черна гора и Унгария. Той ще размени бранителя на Фиорентина Димо Кръстев, който отпада по здравословни аргументи, оповестиха от БФС. 

Първоначално Петров бе оставен разполагаем на селекционера на България U21 Александър Димитров за дуелите от приятелския шампионат в Турция в края на март, само че заради травмата на Кръстев, се наложи да бъде върнат в мъжкия отбор на " лъвовете ". 
 Кръстаич разгласи състава на България за първите евроквалификации, изненадващо име измежду избраниците Кръстаич разгласи състава на България за първите евроквалификации, изненадващо име измежду избраниците
С включването на Петров в тима той става първият представител на ЦСКА - София в групата на селекционера Младен Кърстаич. Отборът на България започва Европейските квалификации за Германия 2024 на 24-и март в Разград против Черна гора, а три дни по-късно ще гостува на Унгария в Будапеща. Останалите два тима в група G са Сърбия и Литва.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР