Защитникът на националния ни отбор по футбол Страхил Попов не

...
Защитникът на националния ни отбор по футбол Страхил Попов не
Коментари Харесай

Страхил Попов: Не сме Германия или Франция, че да сме фаворити

Защитникът на националния ни тим по футбол Страхил Попов не счита, че отборът би трябвало да бъде определян като любимец в съботното домакинство против Кипър от Лигата на нациите.

“Да се надяваме да се представим добре. Кипър играе силов футбол, само че всичките тимове в нашата лига “С” са равностойни, тъй че не мога да кажа, че сме любимци или нещо от този вид. Всеки тим си има достолепия. В последния мач биха Словения, тъй че сигурно ни чака сложен дуел. Играем мач за мач. Концентрирани сме на 100 % върху срещата с Кипър.

Ние не сме Франция или Германия да имаме някакво самочувствие да излезем против някой тим като любимец. Ние не сме любимец против никой тим. Футболът към този момент е подобен, че отборите са равностойни. Много е значимо да си крепко стъпил на земята, тъй като всеки тим е кадърен на изненада. Според мен форматът на Лигата на нациите е добър, тъй като дава опция на тимове с по-изравнени благоприятни условия да се класират на Европейско първенство”, разяснява Попов. Лига на нациите 3 кръг, събота 13 октомври  България 21:45предстои  Кипър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР