Андрей Рубльов преодоля вирусно заболяване и болки в крака, за

...
Андрей Рубльов преодоля вирусно заболяване и болки в крака, за
Коментари Харесай

Рубльов след титлата: За първи път се чувствам толкова зле

Андрей Рубльов преодоля вирусно заболяване и болки в крайници, с цел да Руският тенисист обаче разкри, че ще би трябвало да се върне в болница, с цел да направи цялостни проучвания, тъй като не се усеща добре.

26-годишният Рубльов, който се бореше със здравословни проблеми по време на целия шампионат, преодоля съмненията в играта си в първия сет, с цел да завоюва втората си купа от " Мастърс " 1000 за малко под три часа игра.

" Все още съм болен и мисля, че на следващия ден ще отида още веднъж в болничното заведение за цялостен обзор, с цел да схвана какво тъкмо се случва ", сподели Рубльов на конференция след мача.

" Вече съм болен от осем-девет дни, не е обикновено, не се оправям в действителност, което е необичайно, тъй като нормално се разболявам най-вече два-три дни и имам най-вече температура, само че нищо изключително. За първи път в живота си се усещам толкоз зле ", добави той.

Седмият подложен в схемата Рубльов разкри, че е имал потребност от анестезия, с цел да играе на финала.

" Сложиха ми анестезия в пръста на крайници, тъй като някак си се възпали и стартира да се подува и да оказва напън върху костта. Дори не можех да си обуя маратонката. Чувството беше сходно на фрактира, тъй че ми сложиха анестезия, с цел да не го чувствам и най-малко да мога да играя без да го чувствам ", разяснява руснакът.

Рубльов, който влезе в шампионата в Мадрид в слаба форма, откакто загуби предходните си четири мача, отстрани втория подложен и любимец на домакините Карлос Алкарас и също Тейлър Фриц, с цел да стигне до финала.

" Мисля, че е обикновено да има възходи и падения, само че моят фокус в този момент е да продължа да работя и да се пробвам да се усъвършенствам. Мисля, че демонстрирах ужасно равнище на тенис от първия мач и в последна сметка съумях да печеля купата. Сега най-важното е да опитам да се възстановя и да съм подготвен за Рим ", добави той./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР