Защитникът на Левски Ноа Сонко Сундберг може да изпревари Хосе

...
Защитникът на Левски Ноа Сонко Сундберг може да изпревари Хосе
Коментари Харесай

Левски се тресе! Най-сензационният английски шампион се облизва за синя звезда

Защитникът на Левски Ноа Сонко Сундберг може да изпревари Хосе Кордоба с трансфер в чужбина. Според медиите в Швеция интерес към него демонстрират клубове от Франция и Англия. Още от предишното лято той е бил в полезрението на скаутите на Лестър, а сега би паснал идеално за селекцията на отбора, който загуби мястото си в Премиър лийг и ще би трябвало да гради тим от нулата.
Сундберг беше спряган и за Страсбург през зимата, само че тогава “сините ” оповестиха, че са пас и няма да се разделят с главните си играчи.
За разлика от Кордоба, Сонко пропусна мачове напролет само поради наказване. Освен това, той е и национал на Гамбия, където даже е измежду номинираните за премията “Черен скорпион ” на сезона. Той обаче би трябвало да се радва и на сериозен фенски избор, а конкуренция са му главно нападатели.
Сонко бе притеглен на “Герена ” по гледище на Станимир Стоилов и се трансформира в един от най-големите му трансферни удари. Роденият в Швеция футболист се утвърди като съществена фигура в отбраната и се счита, че има съществена роля за развиването на съотборниците си Келиан ван дер Каап и Хосе Кордоба.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР