Защитникът на Байерн Мюнхен Йошуа Кимих е на мнение, че

...
Защитникът на Байерн Мюнхен Йошуа Кимих е на мнение, че
Коментари Харесай

Кимих смята, че е трябвало да се изчака с освобождаването на Кан и Салихамиджич

Защитникът на Байерн Мюнхен Йошуа Кимих е на мнение, че клубът е трябвало да изчака още няколко дни преди да разгласи уволнението на изпълнителния шеф Оливер Кан и на спортния шеф Хасан Салихамиджич. 
 Президентът на Байерн: С Кан не успяхме да се разделим другарски Президентът на Байерн: С Кан не успяхме да се разделим другарски
Вместо това Байерн заяви, че се разделя с тях минути откакто завоюваха рекордната 11-а поредна купа в Бундеслигата. " Не знаех за това. Разбира се, че е изненадващо, че такова нещо се случва в деня на купата в Бундеслигата. Мисля, че човек можеше да изчака два, три дни, без значение от решението, дали е положително или неприятно ", сподели Кимих пред немските медии. 
 Дитмар Хаман: Томас Тухел ще напусне Байерн Дитмар Хаман: Томас Тухел ще напусне Байерн
Байерн завоюва купата по доста трагичен метод, откакто Борусия Дортмунд беше водач в класирането преди последния кръг, само че приключи 2:2 с Майнц 05, до момента в който " баварците " победиха с 2:1 Кьолн. Малко по-късно Байерн разгласи публично, че се разделя с Кан и Салихамиджич, само че новината стана факт няколко часа преди мача. " Доста необичайно е, когато вземеш купата на Германия в последния кръг, а по-късно получиш такава вест ", добави Кимих.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР