Защита от слънцето – задача от първостепенно значение по време

...
Защита от слънцето – задача от първостепенно значение по време
Коментари Харесай

Лесен начин да премахнете драскотините от любимите си слънчеви очила

Защита от слънцето – задача от първостепенно значение по време на горещата лятна почивка. Специалните слънцезащитни очила се оферират в обилие. Но в действителност положителните очила са скъпи, изключително в случай че се вземат поради самостоятелните характерности и особености на зрението.
След като купите новия си чифт очила, следете за тяхното положение и ги използвайте доста деликатно. За страдание, в процеса на употреба наложително се появяват нежелани ожулвания и драскотини, които доставят забележителен дискомфорт. Особено, в случай че драскотините са ситуирани върху самите стъкла.
Вашата задача е да се отървете от тези драскотини и да го извършите допустимо най-бързо. Днес, ви предлагаме избор от комфортни и евтини способи за унищожаване на драскотините по стъклата, както на слънцезащитните очила, по този начин и на елементарните.
Как да премахнете драскотините от очилата си?
1) Полиране със сребро или мед
Използвайте единствено гланциране, което подхожда на цвета на очилата. Нанесете приготвената примес върху проблематичния сектор благодарение на памучен тампон или просто с парче памук. Внимателно, без напън, избършете повърхността на стъклата.
2) Вода и сода
Пригответе паста от вода и сода, която по консистенция би трябвало да прилича компактен крем. Получената паста приложете с мека забрадка и оставете за 15 секунди. Старателно отмийте содата с вода. Полирането освен ще върне очилата в истинския им тип, само че също по този начин ще ги дезинфекцира.
3) Паста за зъби
Нанесете пастата за зъби върху повърхността, която се нуждае от ремонт, и я втрийте за 10 секунди. Направете къса пауза, а по-късно повторете процедурата още веднъж, до момента в който драскотината изчезне.
4) Автомобилен восък
Ефективността на този инструмент в никакъв случай не е за подценяване. Автомобилният восък би трябвало да се оправи с сходни пострадвания. Използвайте го по същия метод, както пастата за зъби. Полирайте развалената повърхнина, до момента в който драскотините изчезнат.
5) Прах за избелване на зъби
Достатъчно рисковано, само че доста дейно средство. Смесете праха за зъби с малко количество вода и нанесете върху стъклата. Изчакайте, до момента в който течната маса изсъхне. Оберете изсъхналата примес. Направете това доста деликатно, тъй че да не нараните в допълнение повърхността!
Съвет:
С помощта на тези трикове можете да премахнете дребните и плитки драскотини от очилата си. Нашият съвет към вас е да употребявате обичаните движимости вярно и да се грижите за тях.
Всички изброени нагоре способи са подобаващи, както за елементарни очила, по този начин и за очила с диоптър.


Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР