Засега Майкъл Андрети и Кадилак са единствената кандидатура за влизане

...
Засега Майкъл Андрети и Кадилак са единствената кандидатура за влизане
Коментари Харесай

Пантера Азия също подава документи за Формула 1?

Засега Майкъл Андрети и Кадилак са единствената кандидатура за влизане във Формула 1, като се счита, че американският план отговоря на всички условия. ФИА разгласи при започване на месеца началото на процедура за асортимент на нови участници в международния шампионат, като може да бъдат признати до 2 нови отбора, броя от общо 12 тима е закрепена в контракта на промотъра с ФИА.

Тази седмица проектите си да се бори за място във Формула 1 разгласи и тимът Пантера Азия посредством съоснователя на плана Бенджамин Дюран. Дюран още при започване на година разгласи, че Пантера Азия има съществени упоритости, само че малко на брой го одобриха насериозно.

Дюран разгласи, че екипът на Пантера Азия приготвя нужните документи, с цел да кандидатства за място във Формула 1, не сподели по кое време кандидатурата ще бъде публично оповестена, само че даде обещание, че “скоро ще има вести ”.
 Защо в Ред Бул са срещу кандидатурата на Андрети-Кадилак? Защо в Ред Бул са срещу кандидатурата на Андрети-Кадилак?
Предполага се, че с изключение на Андрети-Кадилак и Пантера Азия, ще има и други претенденти за влизане във Формула 1, само че Майкъл Андрети има максимален късмет, макар опълчването от страна на тимовете в международния шампионат.
 ФИА публично започва процеса по търсене на нови тимове във Формула 1 ФИА публично започва процеса по търсене на нови тимове във Формула 1
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР