Вживота понякога ставаме свидетели на необясними ситуации. Ситуации, които изглеждат

...
Вживота понякога ставаме свидетели на необясними ситуации. Ситуации, които изглеждат
Коментари Харесай

Откриха жив изчезнал преди 27 години мъж в дупка в дома на съседа му

Вживота от време на време ставаме очевидци на необясними обстановки. Ситуации, които наподобяват като съвсем извадени от холивудски сюжет, само че в действителност са самата действителност. Точно подобен е казусът и с алжиреца Омар Бин Омран , който изчезва преди 30 години на 17-годишна възраст в град Джелфа.

По това време бушува революция сред държавното управление и разнообразни ислямистки групировки, тъй че в даден миг фамилията му просто допуска, че той е станал жертва на трагичните условия .

NEW: Man who disappeared 27 years ago at the age of 17, found alive 200 meters from his family's home in a neighbor's cellar.

Insane.

Omar Bin Omran of Algeria disappeared 27 years ago. He went missing in 1998 on his way to a vocational school.

A 61-year-old is in police…
— Collin Rugg (@CollinRugg)
Представете си изненадата на околните му, когато преди броени дни Омар е открит жив и то не другаде, а в.. дупка в дома на съседите, на по-малко от 200 метра от неговата лична къща . Оказало се, че в действителност детето, което все още е 45-годишен мъж, е отвлечено от 61-годишния комшия , побързал да избяга, преди да бъде задържан от управляващите.

Още по-куриозното е, че Бин Омран е можело в никакъв случай да не бъде избавен от плен, в случай че кучето на околните му инцидентно не е почнало да обикаля край мястото, където е държан и е усетило миризмата му .

Макар похитителят да се опитал да токсини животното, съмненията към този момент били налице и се стигнало до куриозната обстановка . И с цел да е всичко тъкмо като на филм, фрагментите от откриването на Омар бяха оповестени в обществените мрежи , а ние ги предоставяме на вас... 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР