Полузащитникът на ЦСКА Улаус Скаршем се надява отборът да играе

...
Полузащитникът на ЦСКА Улаус Скаршем се надява отборът да играе
Коментари Харесай

Улаус Скаршем: Правим всичко да завършим втори и да играем в Европа

Полузащитникът на ЦСКА Улаус Скаршем се надява тимът да играе в Лигата на конференциите.

" Червените " изгубиха шансове да играят в Лига Европа след успеха на Ботев Пловдив над Лудогорец във финала за Купата на България и ще продължат борбата с Черно море за второто място, което дава директна квота за Лига на конференциите.

" Все още имаме късмет да играем в Лигата на конференциите. Работим интензивно, с цел да го реализираме. Треньорът е доста умел, интелигентен човек и е прелестно да се работи с него. Правим всичко, с цел да реализираме тази цел, да приключим втори и да играем в Европа. Трябва да спечелим и трите ни оставащи мача до края на сезона ", сподели Скаршем на брифинг след избирането си за Играч на кръга за изявите си за успеха в дербито против Левски.

" Малко съм отчаян, че не вкарах два гола против Левски, както дадох обещание, само че въпреки всичко вкарах един и подадох за различен, а най-важното е, че спечелихме мача ", сподели той.

" Не съм състезателен шеф или треньор, с цел да кажа кой би трябвало да остане. Тренирам интензивно всеки ден, с цел да покажа, че желая да остана в ЦСКА ", добави норвежецът.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР