Душан Влахович беше големият герой за Юве срещу Аталанта. Сърбинът

...
Душан Влахович беше големият герой за Юве срещу Аталанта. Сърбинът
Коментари Харесай

Влахович: Следващата година ще се борим за всички трофеи

Душан Влахович беше огромният воин за Юве против Аталанта. Сърбинът вкара победния гол на финала за Купата на Италия и донесе 1:0 за своя отбор. Това е и неговата първа извоювана купа с екипа на Старата госпожа. Нападателят се закани, че това е единствено началото и ще вземе още доста титли.

Влахович вкара единственият гол в 4-ата минута. Това бе неговото 18-о попадение за сезона във всички шампионати. Нападателят бе определен за състезател на мача. Той трябваше да получи и дузпа, която рефера Мареска подмина за нарушаване на Исак Хиен, а още един гол на Влахович бе анулиран поради доста минимална засада. Сърбинът стана един от едвам тримата играчи на Юве, които са вкарвали гол в два разнообразни финала за Купата на Италия.
 Ювентус победи Аталанта с 1:0 и завоюва Купата на Италия
Сезонът е избавен! Ювентус завоюва Купата на Италия

" Старата госпожа " надхитри Аталанта на финала в Рим

" Мога единствено да благодаря на съотборниците си, тъй като знаем всичко, което направихме тази година, всички компликации, които имахме, и постигнахме и двете цели, които си поставихме този сезон - да сме в Шампионската лига и да спечелим Купата. Жалко е за Скудетото, само че Интер го заслужаваше ", съобщи Влахович. " Тази вечер имахме край против един страховит тим, приветствам и тях.Това е първата ми купа с Юве, само че към този момент мисля за спечелването на още доста титли. "

" Мисля, че се борихме да излезем от този миг на рецесия, само че мога да подсигурявам, че не сме трансформирали нищо. Това беше най-хубавото, което можехме да създадем в този миг, само че въпреки всичко постигнахме задачите си - Купата на Италия и класиране в Шампионската лига. Това не е задоволително, тъй като през идващия сезон би трябвало да се стремим да спечелим всичко, защото ние сме Ювентус, това е нашето ДНК и това, което почитателите чакат от нас. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР