Новото ръководство в ЦСКА показа, че няма да държи стари

...
Новото ръководство в ЦСКА показа, че няма да държи стари
Коментари Харесай

На Армията: Новото ръководство развъртя метлата - изхвърли Трифон Попов

Новото управление в ЦСКА сподели, че няма да държи остарели фрагменти на Гриша Ганчев и предприе ограничения. Трифон Попов към този момент не е шеф на “ЦСКА Медия ”, а неговото място ще бъде заето от единия от изпълнителните шефове в клуба - Стоян Орманджиев.

На 30 април ЦСКА разгласи, че фамилия Ганчеви се отдръпва от клуба и трансферира акциите си на “Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука ”, който става мажоритарен притежател с 80% от акциите на клуба.

Две седмици по-късно започнаха и измененията по високите етажи на " Армията ". Преди два дни ЦСКА - София е провел съвещание на Съвета на шефовете. На него е взето решение да се сменят шефовете на две сдружения, които са благосъстоятелност на “червените ”.

Едното е “Арена ЦСКА ”, посредством което клубът държи 50% от сдружението Спортни парцели “Българска войска ”. Другите 50% са на страната, която е там с апорт на стадион “Българска войска ” и базата в “Панчарево ”. До този миг шеф на “Арена ЦСКА ” бе Искра Григорова - притежател и на компанията “Ред Енимълс ”, която купи емблемата на эалиралия ЦСКА, а до два дни ще бъде сменена от Ангел Борисов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР