Заседание на НС: Депутатите гласуваха оставката на Лена Бориславова.Депутатите гласуваха

...
Заседание на НС: Депутатите гласуваха оставката на Лена Бориславова.Депутатите гласуваха
Коментари Харесай

Заседание на НС: Депутатите гласуваха оставката на Лена Бориславова

Заседание на Народно събрание: Депутатите гласоподаваха оставката на Лена Бориславова.


Депутатите гласоподаваха оставката на депутатът от “Продължаваме промяната – Демократична България ” Лена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 година Завършила е право в Софийски университет и.

Решението бе взето след гласоподаване на депутатите.

“За ” гласоподаваха 181 народни представители, “против “40 ”, въздържали се нямаше.

Депутатите сътвориха Временна комисия за разработване на план на Правилник за организацията и активността на Народното събрание.

В комисията ще бъдат включени 12 депутати, по двама от партия. Срокът за писмени оферти от народните представители за изменение и/или допълнения в плана е до 24 април в това число.

От ГЕРБ  – СДС предложиха Радомир Чолаков за ръководител на комисията.  Предложението бе признато с 24 гласа „ за “. Членове на комисията са Христо Гаджев от ГЕРБ-СДС, Никола Минчев и Людмила Илиева от „ Продължаваме Промяната-Демократична България “, Петър Петров и Цвета Рангелова от „ Възраждане “, Хамид Хамид и Йордан Цонев от ДПС, Мая Димитрова и Иван Иванов от „ БСП за България “, Павела Митова и Гроздан Караджов от „ ИТН “.

Йордан Цонев от ДПС предложи да не се организира пленарно съвещание на следващия ден (21 април), заради мюсюлманския празник Рамадан.  Решението бе признато със 159 гласа „ за “, 41 народни представители бяха „ срещу “, а 20 „ въздържали се “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР