Заради зелената сделка се убива европейската икономика, включително българската. Заради

...
Заради зелената сделка се убива европейската икономика, включително българската. Заради
Коментари Харесай

Джамбазки: Зелената сделка убива европейската икономика, включително българската

Заради зелената договорка се убива европейската стопанска система, в това число българската. Заради нея са високи цените на тока, поради тази безобразна политика, цените на горивата и на природния газ се подвигат.

Монополното състояние на най-малко две компании в България - притежателят на рафинерията в Бургас, а другата е нашият народен оператор и газов снабдител. Тези две компании са монополисти и взимат от джоба на всеки български жител.

Двата монопола и зелената климатична концепция са в основата на казуса. Това съобщи Ангел Джамбазки, заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация пред Нова тв.

Джамбазки посочи, че когато националният газов оператор се ръководи политически, обстановката ще продължи да бъде сложна. " Ако едно стратегическо сдружение не се ръководи добре, надзор върху него може да бъде очакван от държавно управление ", подсети той.

Джамбазки изясни, че в света има и различен газ, с изключение на съветски. " Ние, имам поради ГЕРБ, сме се отказали да добиваме газ от България ", акцентира той и добави, че в случай че ние добиваме личния си газ цените ще са по-ниски и продуктивността ще е по-висока. Заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация сподели, че би трябвало да се махнат монополите. " За пръв път в Европа максимален снабдител на природен газ е Алжир ", уточни той и подсети, че преди време е предложил ограничения за въглеродните излъчвания, само че не са били признати и в този момент сме в тази позиция заради тази причина. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР