Заради въпрос, дали ГЕРБ ще подкрепят правителство, издигнато от втория

...
Заради въпрос, дали ГЕРБ ще подкрепят правителство, издигнато от втория
Коментари Харесай

Борисов бесен: Няма да търпя повече шпицкомандата на Хаджигенов и Бабикян! Ще извадя и аз хора и…

Заради въпрос, дали ГЕРБ ще поддържат държавно управление, издигнато от втория или третия мандат, Бойко Борисов сподели на брифинга през днешния ден:

„ То в случай че ги оставя да отговорят на този въпрос, ще е злополука, ще има отрязани ръце. Аз даже не желая да се включвам в този диалог. Нека служебният министър отговори дали са достоверни тези документи. Ако те са правилни и в случай че това, което споделя Даниел Митов, че 2 години, даже да се приключи този акт, продължава да работи, аз не знам по силата на кой закон може да подпишеш такова нещо “.

„ И в „ Продължаваме промяната (ПП), и в „ Демократична България “ (ДБ) има доста стойностни и качествени хора, това факсимиле го научих от тях. Но там има 1-2, които не стават. То и в ГЕРБ има. Петков отиде при Цветанка Ризова и тя с ненаситност го одобри, сподели, че Джемкорп не съществува.

Все още има задоволително огромна група в обществото, която им има вяра и с всеки минал ден ще научават повече неща за тях.

Говорят, че ние, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия желали да се върнат. Това е изконна лъжа. Само преди няколко седмици с техните правила, с техните машини, ние с 5% ги победихме. Какво ще ни помогне хартията. Просто нашите гласоподаватели желаят да имат избор.

С който и да е мандат тласкат страната единствено към безпорядък . Днес отново е обстрелвана нуклеарната централа в Запорожие и ние рискуваме да останем без парламент в тази конюнктура. Той попита какъв е този под паника боязън, че може да им се вземе флашката. Готови сме да сме съвносители по плана за Избирателен кодекс на Демократична България и Политическа партия, сподели Борисов.

Той не бил склонен обаче срокът да е един месец, тъй като това означавало, че страната се тласка към нови избори. Казва – „ Според Борисов няма никакви учредения да се бърза с този закон “. Трябва пред камерите да се реши въпросът с флашките и кода.

Убеден съм, че другите партии – Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, „ Български напредък “ няма да имат срещу да се направи една краткотрайна комисия, която пред камерите да реши. Те демонстрираха, че на Разпети петък могат да вземат решение Изборен кодекс.

„ И това, което направиха на Йордан Цонев. Това ескалиране, каквото стана пред дома на Йордан Цонев, ще докара до революция, това ли желаят те, предизвести Борисов, като съпостави демокрацията на Кирил и Асен, Бабикян, Хаджигенов, и Гошо Боеца с шпицкоманди “, съобщи Борисов във връзка инфарктната обстановка, която се разигра в петък вечерта пред постройката на Българска национална телевизия .

„ Никой към този момент няма да разреши да му се стои пред вратата както преди 2 години. С какво право вървят да му звънят на вратата. Ще ли им е хубаво по този начин да се заложат пред къщите им. Или една група малцинство да каже какво да става, за какво вършим избори тогава. Ще извадя и за 2000 души и да забележим? “, запита Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР