Заради случаите със загинали велосипедисти на пътя колоездачи се събират

...
Заради случаите със загинали велосипедисти на пътя колоездачи се събират
Коментари Харесай

Велосипедисти излизат на бдение пред Министерския съвет и МВР

Заради случаите със починали велосипедисти на пътя колоездачи се събират на бдение пред Министерския съвет. Походът на велосипедистите ще приключи пред Министерство на вътрешните работи със свещи в ръка, оповестява Нова тв.
 Съдът взема решение да остави ли в ареста младежа, който опустоши балетист във Варна  Искат непрекъснат арест за водача, блъснал балетиста във Варна
Същевременно се чака Окръжната прокуратура във Варна да внесе искане за най-тежката мярка за непрекъснат арест против 25-годишния водач, прегазил балетиста от Държавната опера при започване на седмица.

Това ще е и първата обществена поява на рецидивиста без брошура, който става известно от години кара автомобил, без да е дееспособен.

Катастрофата провокира вълна от неодобрение на велосипедистите в Морската столица, стана мотив и за днешния митинг в София. Във Варна към този момент се организираха митинги - велоклубовете в града се сплотиха към 100 ограничения, които желаят да внесат в общината.

Една от свидетелките на злополуката, при която почина балетистът Мартин Чикалов, описа, че, съгласно нея, водачът е карал доста бързо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР