Заради силно влошеното му здравословно състояние, Боби Михайлов заминава за

...
Заради силно влошеното му здравословно състояние, Боби Михайлов заминава за
Коментари Харесай

Боби Михайлов плаща 180 000 евро, за да спре пиенето

Заради мощно влошеното му здравословно положение, Боби Михайлов отпътува за лекуване в Швейцария. 61-годишният прочут вратар и капитан на героите от САЩ’94 ще лекува освен алкохолизма, а и няколко други здравословни казуса, които си е довлякъл с перманентния банкет на алкохол през последните повече от 10 години.

 

След изборите във футбола ни на 15 март Боби се скри и не се е появя на никое място. А на конгреса някогашният президент на ФС се появи жълт-зелен, в явно недобро здраве. Прочете си словото, подаде оставка и от този момент го няма никакъв.

 

Боби е стигнал до този хал, откакто от много време насам взел да пие още от преди обед.

След като лекарите го предизвестили, че по този метод няма да изкара още дълго време, той решил да замине на лекуване в елитна профилирана клиника за алкохолици и токсикомани в Швейцарските Алпи.

 

Спирането на пиенето обаче надалеч нямало да бъде на ниска цена. 28-дневният лечебен курс дружно с хотелското настаняване коствал 180 000 швейцарски франка, което е съвсем същият брой в евро. Лечебното заведение било профилирано в битката с пиянството, както и директно обвързваните с него влошено хранене, поведенчески зависимости и разрушение на фамилния живот. По всичко проличава, че е пристигнал краят на кючеците с Преслава.

 

Професионализираният модел на лекуване в тази и други елитни клиники в Швейцария давал безупречни резултати, единствено че не е по джоба на всеки алкохолик. Михайлов обаче натрупа милиони от царстването си в БФС и може да си разреши тази сума. Дори се твърди, че като началник на профилираната футболна комисия в УЕФА има направена застраховка в Швейцария и евентуално ще употребява някаква отстъпка в скъпото лекуване. А самата европейска централа имала връзка с въпросната клиника, където изпращала на лекуване всички футболни началници с сходен проблем като Боби.

 

Впоследствие, още веднъж в Швейцария, славният вратар ще би трябвало да се оправи с други болести, развити около пиенето. Както е известно, използването на алкохол води до панкреатит, чернодробни проблеми, високо кръвно, увреждане на сърдечния мускул или стомашна язва. Нарушава имунната система и води до дефицит на витамини. В по-тежките случаи се стига до увреждане на нервите и мозъка. Боби обаче нямало къде да мърда и трябвало да мине пълен  курс на лекуване на въпросните болести, които щял да заплаща настрана и също толкоз скъпо.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР