Заради кекса с марихуана арестуваха 46-годишната санданчанка Стоянка Которокова. Това

...
Заради кекса с марихуана арестуваха 46-годишната санданчанка Стоянка Которокова. Това
Коментари Харесай

Лоши новини за Стоянка, която сготви кекс с марихуана на децата си

Заради кекса с марихуана арестуваха 46-годишната санданчанка Стоянка Которокова. Това стана часове откакто дамата бе изписана от реанимацията на петричката болница. Тя е арестувана в полицията в Сандански със заповед за арест до 24 часа, съобщи струма.бг.

Както БЛИЦ заяви, 46-годишната санданчанка, която от години живее в Америка. Тя пристигнала отпуска в родния град с двете си деца – 19 годишната щерка Моника, 22-г. наследник Димитър и приятеля на щерка й, който е американец, Гранд Томас.

Миналата седмица в четвъртък вечерта тя им направила кекс с марихуана. От радостния десерт яли всички. През нощта обаче се почувствали зле и към 1 часа след среднощ четиримата потърсили помощ в незабавното поделение в Сандански.

Пред медиците те споделили, че най-вероятно имат хранително натравяне от кекса. След това обаче признали, че в кекса е слаган и канабис, защото в чужбина бил шлагер за положително въодушевление. Тогава лекарите уведомили полицията и почнало следствие по случая. Направени са им проучвания, които на сутринта дали позитивен резултат за приложимост на опиат.

Майката бе арестувана ден откакто бяха нормализирани в петричката болница и изписани. Тя е признала пред проверяващите, че е сготвила кекса с наркотичното растение, което била закупила от 65-годишния санданчанин Кръстьо А.

Полицията незабавно стартира издирвателни дейности по задържане на продавача на канабис. Мъжът е открит на адреса му и също е арестуван в полицейското ръководство. Той обаче отхвърля да е продавал на дамата канабис.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР