Заради безхаберието на ОП ОКТ се случи катастрофа преди минути.

...
Заради безхаберието на ОП ОКТ се случи катастрофа преди минути.
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Предупреждавах ви! Сега се случи най-лошото!

Заради безхаберието на Оперативна програма ОКТ се случи злополука преди минути. Това заяви на електронната поща на Plovdiv24.bg наш постоянен четец. Ето и цялостния му роман:
„ Здравейте! Лично аз от години депозирам сигнали за несъответстващо разположените знаци в кв. „ Триъгълника “ на регион „ Централен “ с предизвестие, че ще пристигна денят, в който, тъй като не бяха изпълнени рекомендациите ми в десетките ми сигнали към районното кметство, общинското дружество, огромна община и коя ли още не държавна и общинска институция, които само за тези години входираха сигналите и си ги препращаха по подготвеност, само че никой не взе действителни ограничения на място…
Е, най-лошото се случи – ПТП с два автомобила, чиито водачи, всеки един си е мислел, че е с преимущество, тъй като на този отдясно, приближаващ по ул. „ Кавала “ (ситроена) знакът „ Спри “ е облегнат на дърво, на огромна височина и на 5 метра преди кръстовището, а на лидера, движел се по ул. „ Тракия “, знакът за преимущество му е ясно видим… Досега споровете на това кръстовище бяха избягвани единствено със мощен писък на клаксони, само че към този момент конфликтът е реалност!
Моля ви персонално да позвъните на господин Георги Стоилов и да потърсите неговата лична отговорност за безхаберието на неговите чиновници, както и ще се възползвам от опцията за подред път да изкажа посредством Вас към тях, че на прилежащото кръстовище: сред ул. „ Кавала “ и ул. „ Филип Македонски “, независимият знак Б1 би трябвало да бъде изместен над знак Г5 от отсрещната страна, както и да бъде възобновен знак Д5 за еднопосочна улица. Надявам се още през днешния ден на интервенция от (без)отговорните институции! От последните минути научихме и че в единия от колите, забъркани в ПТП-то, е пътувало дете, което е потърпевшо и откарано за обзор с кола за спешна помощ! “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР