Запознати с разследването по случая с изчезналото дете аутист –

...
Запознати с разследването по случая с изчезналото дете аутист –
Коментари Харесай

Малкият Сашко убит от баща си?

Запознати с следствието по случая с изчезналото дете аутист – 12-годишният Сашко разкриват, че единствената причина бащата към момента да не е арестуван или най-малко разпитан с детектор на лъжата е, че е подложен от криминалистите под дискретно непрекъснато наблюдаване. Те чакат, че точно той в един миг ще ги води до сина си.

Както към този момент стана ясно майката на момченцето – Радостина, към този момент е призована на разпит в полицията. Тя живее на Острова от години и не се е прибирала в родината, с цел да види детето си от година и няколко месеца. Последното й влизане в страната е от август 2021 година. Радостина Цветанова е отбелязала, че до края на седмицата ще се яви в страната, с цел да бъде разпитана.

На този стадий тя е вън от съмнение, че може да е гарант на отвличането на сина си. 
Запознати издават, че след развода им през 2019 година, родителите на Сашко са в извънредно обтегнати и даже враждебни връзки.

Бащата на момченцето-аутист – нотариус Александър Цветанов, е с детска церебрална парализа. Именно това е и повода, заради която Радостина напуснала сина си и брачна половинка си, защото мъчно щяла да се оправи с развъждането на двама инвалиди.

Въпреки избраното от съда време, Радостина не се е възползвала от правото си да вижда сина си. Тя има и по-голям наследник от различен мъж, който също е с аутизъм. 
В Обединеното кралство Радостина живее с трети мъж, само че в никакъв случай не е изявявала предпочитание да вземе Сашко при себе си.

Смята се, че детето е било убито от татко си в припадък на гняв след извършен телефонен диалог с Радостина. Не е изключено нотариусът да е умъртвил детето си и съзнателно, след което да е скрил натрупа му. 

Униформени разкриват, че неслучайно версията, показана от Александър Цветанов, че е изгубил сина си в региона на Профилакториума, до момента в който се е ровил в интернет, е подложена на подозрение. Проверени са камерите от къщата на живеещия наоколо предприемач Феодор Феодоров. Записите демонстрират, че в деня на изгубването на Сашко, двамата с татко му не са минавали от там. Именно охранителите на предприемача били първите, които изразили подозрение, че Александър Цветанов лъже. 

Деня преди изгубването на дребния Сашко, двамата с татко му са били видяни в гората над града, където има голям брой минни галерии. Не е изключено той да го е бутнал в някоя затворена миньорска шахта. Дълбочината на множеството галерии е над 50 метра. 

Странното държание на нотариус Цветанов усъмни даже и множеството доброволци, присъединили се в издирването на детето. Органите на реда считат, че бащата съзнателно се е припознал, за да отхвърли подозренията от себе си.

Освен това ден преди изгубването му, Сашко не е бил на учебно заведение. Криминалистите подлагат на съществено подозрение държанието на бащата през последната седмица. Те са безапелационни, че каквото и да се е случило, не е това, което той твърди.
Източник: Уикенд   





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР