Заповядайте в най-сладкия магазин на очарователната уличка „Валери Лейн“! Очаквайте

...
Заповядайте в най-сладкия магазин на очарователната уличка „Валери Лейн“! Очаквайте
Коментари Харесай

Магазинчето за шоколад и мечти - slava.bg

Заповядайте в най-сладкия магазин на очарователната уличка „ Валери Лейн “! Очаквайте на 21 януари с печата на издателство „ Хермес “. Кийра обича това, което прави. В дребната си шоколатерия тя създава ръчно сладкарски произведения – домашните й бисквитки, шоколадовите бонбони и плодовете с кувертюр притеглят фенове на вкуснотийки на всякаква възраст. А постоянно и самата тя не може да устои на апетитните сладкиши. Но какво значение има?

Тя не би се отказала от своята пристрастеност, пък и харесва извивките си. Но гаджето й Джордан, с който постоянно спорят, е на друго мнение. За благополучие Кийра има правилни приятелки, които я поддържат и я харесват каквато е. Освен това в последно време един обаятелен клиент пазари все по-често в магазинчето за шоколад...

Авторката Мануела Инуса е родена през 1981 година в Хамбург и още от дете мечтае да стане писателка. Малко преди своя тридесети рожден ден, взема решение, че моментът е в този момент или в никакъв случай. Сред най-популярните й романи са книгите от поредицата за „ Валери Лейн “, които омагьосаха сърцата на читателите и превзеха листата с бестселъри на Spiegel. Освен създател на увлекателни романи, Мануела Инуса е и почитателка на пътешествията, трилърите, чая и английската поп музика.

Тя към момента живее в родния си град със брачна половинка си и две им деца. Остава към месец до Празника на любовта „ Свети Валентин “ и в случай че планирате да изненадате обичан човек или да зарадвате себе си с нещо шоколадово, ето една вкусна рецепта от „ Магазинчето за шоколад и фантазии “. Още хрумвания за сладки изкушения, ви чакат измежду страниците на романа. БЕЛИ СЪРЦА С ПОРТОКАЛ И МАКАДАМИЯ: Съставки за към 30 бонбона,75 мл сметана, 300 г бял кувертюр, 1 с. л. настъргана портокалова кора, 1 шишенце портокалова есенция, 50 г накълцани на ситно ядки макадамия. Затоплете сметаната в тенджера.

Добавяйте последователно кувертюра и бъркайте, до момента в който се разтопи. Изсипете сместа в купа и охладете за два часа в хладилника. След това я разбийте с миксер до приемане на кремообразна консистенция. Добавете настърганата портокалова кора, есенцията и ядките. Напълнете пулверизатор и разпределете сместа в сърцевидни формички за бонбони. Оставете за един час в хладилника. Кийра предлага да употребявате бял шоколад, само че бонбоните са превъзходни на усет и с млечен или леко горчив шоколад.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР